Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. december 29.
 

Bármikor rács mögé kerülhet Barsi Adrienn a magyar címlaplány, aki megharapott egy rendőrt. A lányt közmunkára küldték, de késve látott munkához, így fogházra változtatták büntetését - írja a Bors.

Adrienn korábban egy rendőri intézkedés alól akarta kivonni magát (egy rokona hívott segítséget, mert a lány túl sok nyugtatót vett be), az őt földre terítő és a kezeit hátul megbilincselő rendőrök egyikének karjába beleharapott. Adriennt hivatalos személy elleni erőszakért közmunkára ítélték.

Más ügyekből kifolyólag sértettként hosszú ideig kórházban voltam, ezért sem tudtam időben megkezdeni a közmunkát egy állatmenhelyen. Később azonban önként jelentkeztem ott, és le is dolgoztam a huszonöt napot. Szedtem a kutyagumit napi nyolc órában, sőt egy naptárat is összehoztam a menhelynek, amivel adományokat gyűjtöttem nekik - mondta a Borsnak a modell, aki szerepelt a magyar, sőt a német Playboyban is.

– Az igazoláson már az szerepel, hogy önkéntesként végezte a munkát, nem pedig a bíróság rendelkezése alapján, így viszont az elvégzett munkáját nem vették figyelembe.

A köztársasági elnök elutasította a kegyelmi kérvényemet. Augusztusban be kellett volna vonulnom, egyszer kaptam halasztást, másodszor nem. És kegyelmet sem – mondta a Borsnak Adri. – Abban az ügyben, amiben sértettként vagyok érintett, még vár rám a szembesítés. Oda elmegyek, de tudom, már nem engednek ki, viszem a cuccomat. Ha addig nem kapnak el máshol – mondta Adri.

Forrás: Bors

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon