Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. december 06.
 

Már másodszor fogott ki a halálon egy brit férfi: ezúttal egy vonat ütötte el. Tizenöt évesen ötemeletnyi zuhanást úszott meg szinte karcolás nélkül.

A férfi túlzottan behajolt az essexi Goodmayes vasútállomásának peronján a vágányok fölé. A vonat 110 kilométeres sebességgel száguldott végig az állomáson, amelyen nem kellett megállnia. Bár a férfi hatalmas "pofont" kapott - elmondása szerint élete eddigi legnagyobbját -, nagyon sajgott a feje és vérzett a szája, felült egy vonatra Stratford felé.

Balesetét észlelték az állomáson, de távozását nem. Ezért lezárták a vágányt, és a rendőrség elkezdte keresni a férfi holttestét. A vágányzár két órán át tartott, a keresgélés egész éjjel, minderről a férfi mit sem tudott, és előbb jól bevacsorázott a barátnőjénél, majd pedig lefeküdt aludni.

Mivel bedagadt a feje és nyaka, másnap elment kórházi kivizsgálásra. Műszerekkel kétszer is alaposan végigpásztázták az agyát, de az orvosok nem találtak semmi bajt.

A férfi 15 évesen Londonban zuhant ki egy épület ötödik emeletéről és betonra esett, ennek ellenére csak lehorzsolta magát. "Senki sem tudta elhinni, hogy élek és kutyabajom. Kőkemény betonra zuhantam, meg kellett volna halnom" - idézte a férfit a The Daily Telegraph című brit lap.

MTI

KÉP: Internet

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon