Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. április 10.
 

Egyes források szerint kirabolták, más hírek szerint drogvásárlás közben kapta a lövést. Az áldozat családja évekkel ezelőtt vándorolt ki a kanadai Torontóba.

A CBSMiami oldal azt írta, hogy a 16 éves fiú csütörtökön testvérével sétált Miami Beachben a 79. utca környékén, és egy férfi megpróbálta kirabolni. Egyelőre nem tudni, hogy ismerték-e a támadót. Egyes források szerint a férfi, amikor a fiú közeledett feléje, lelőtte. A Local.10.com helyi portál azt írta, hogy a fiatal kábítószert akart vásárolni, és eközben lőtték le.

Szemtanúk elmondták, hogy a gyilkos nem viselt inget, fehér bőrű, szőke, nem volt idősebb húszévesnél, mellkasának bal felén tetovált marihuánalevél virít. Száznyolcvan centiméter magas, 90 kilós lehet.

Az áldozat családja évekkel ezelőtt vándorolt ki Magyarországról a kanadai Torontóba. Onnan később áttelepedtek az egyesült államokbeli Virginiába. Három hónappal ezelőtt költöztek Miami Beach északi részére. A rendőrségnek családja azt mondta, mindig az volt az álmuk, hogy Miamiben éljenek.

Nagymamája azt mondta, hogy a fiú szeretett énekelni és rapelni. Modell és színész akart lenni. Gyakran vigyázott hét testvérére. Új lakhelyén még nem járt iskolába, de azt tervezték, hogy őszre beiratkozik.

MTI

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Címkék: Miami
vissza
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon