Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2017. október 03.
 

Új termékekkel frissíti kínálatát a Cinema City.Többféle alkoholmentes és egyfajta alkoholos sörrel is várják majd a nézőket a büfékben.

Hosszútávú megállapodást kötöttek a Borsodi Sörgyárral, amely azt jelenti, hogy eztán többféle alkoholmentes és egyfajta alkoholos sört is lehet kapni és fogyasztani a Cinema City mozijaiban.

Kreatív Online számolt be róla, hogy az együttműködés már szeptemberben elindult és első körben országszerte 18 moziban bevezettek egy speciális menüt, melyben a közepes popcorn mellé a Borsodi Friss alkoholmentes sör három verziója közül lehetett választani. Emellett a vásznakon is észlelhető volt a Cinema City és a Borsodi összefogása: 20 óra után minden film előtt levetítettek egy Stella Artois-reklámot. Mostanára a menüopcióval együtt ez is lecsengett, azonban decemberben folytatni fogják.

Az értékesítéshez kapcsolódóan országosan 18 moziban szeptemberben elérhető volt egy speciális menüpromóció, amiben a közepes popcorn menüben a Borsodi Friss alkoholmentes sör három különböző íze közül lehetett választani. A médiaegyüttműködés további részét képezi egy Stella Artois on-screen kampány is, így a márka szpotját minden 20 óra után vetített film előtt bemutatták szeptemberben, és folytatni fogják ezt decemberben is a Cinema City mozikban.

„Ez egy kiváló lehetőség, hogy a Borsodi Sörgyár termékeit tovább népszerűsítsük. A Cinema City mozik Budapesten túl 13 megyeszékhelyen vannak jelen, így egy számunkra új értékesítési hálózattal bővült a piaci lefedettségünk, elérve a szórakozni vágyó moziközönséget” - nyilatkozta Peresztegi Ágnes, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója az együttműködés kapcsán.

Forrás: Kreatív online

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon