Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. február 10.
 

Hétfő hajnalig még 3-8 centiméternyi hó hullhat az ország középső és északi részén, főként Pest megyében, az Északi-középhegységben, valamint a Dunazug-hegységben.

Vasárnap napközben északkeleten és a Dunántúl középső és északnyugati részén az élénk szél kisebb hóátfúvásokat is okozhat, de estére gyengül a légmozgás.

Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye több térségében a hófúvás miatt már elsőfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat. Ezeken a területeken a következő órákban számítani lehet arra, hogy a szél kisebb hótorlaszokat emelhet.

Az éjfélig szóló figyelmeztetés szerint Győr-Moson-Sopron, Vas és Veszprém megyében is előfordulhat gyenge hófúvás.

Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád és Pest megyében, valamint a főváros területén a havazás miatt figyelmeztetés van érvényben. E szerint ezeken a területeken 24 óra alatt több mint 10 centiméter hó is hullhat.

Hétfő reggel már csak északkeleten valószínű gyengülő intenzitású havazás. Estétől viszont nyugaton ismét havazás kezdődik.

Hétfőn napközben északnyugaton, főként Veszprém megyében és környékén, az élénk délkeleti szél a pár centiméteres hóréteg mellett kisebb hóátfúvást okozhat – olvasható a figyelmeztetésben.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon