Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. február 08.
 

Más is szenvedni fog, ha én szenvedek – mondta édesanyjának a Bándy Kata meggyilkolásával vádolt P. László.

Bándy Kata feltételezett gyilkosának az anyja szerint fia megdöbbentő dolgokkal fog előállni a február 18-án kezdődő tárgyaláson - írja a Bama.hu.

"Biztos vagyok benne, hogy nem egyedül volt jelen a gyilkosságnál, ezt támasztja alá, hogy több ember DNS-ét is megtalálták. Ismerem a fiamat. Ha azt mondanák, hogy lopott, hogy csalt, vagy ilyesmiket követett el, elhiszem, de azt nem, hogy gyilkolt. Mindig nagyon szép barátnői voltak. Amikor meghallották, hogy mit beszélnek Laciról a hírekben, közülük többen kijöttek ide hozzám, a tanyára, és azt mondták, ők sem hiszik, hogy ezt ő tette, de azt végképp nem, hogy egyedül tette" - mondta P. László édesanyja a Bama.hu-nak.

Gyevnár Istvánné elmondta azt is, a fia neki sem beszélt a részletekről, úgy gondolja, azért nem, mert nagyon fél valamitől. Annyit mondott, mindenre nem is emlékszik, mivel ittas volt és kábítószert is fogyasztott.

A Bama.hu információi szerint korábban egyik vallomásában sem szerepelt olyan verzió, hogy nem egyedül követte el a bűncselekményt.

Az ügyel korábban a Hír7 is rengeteget foglalkozott.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon