Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. június 18.
 

Kis híján elgázolt, majd megvert egy hat hónapos terhes asszonyt a BKV egyik villamosvezetője.

Mindez a 4-es villamos vonalán este hat óra körül történt. A villamos a Mechwart ligettől, a Széna tér felé tartott, amikor is a két nő a jármű elé lépett.

A villamosvezető azonnal vészfékezett és sikerült is megállítania a járművet. Mikor a jármű megállt, a vezetője szeme elől eltűnt az egyik nő. Ezért a sofőr kiugrott a fülkéjéből, hogy megnézze, tényleg sikerült-e elkerülni a balesetet.

A két rémült nő ekkor már a járdaszigeten állt, sértetlenül. A vezető a BKV szerint valóságos sokkot kapott az átélt pillanatoktól, ezért idegesen veszekedni kezdett a nőkkel, sőt, arcon is ütötte egyiküket - számolt be az esetről elsőként a Blikk.

Ezt követően a terhes nő rosszul lett, így jobbnak látták kihívni a mentőket. Végül megfigyelésre kórházba vitték.

A BKV közleményt adott ki az esetről. Szerintük a járművezető a történtek után azonnal megbánta tettét, a végállomáson kiállt a forgalomból és intézkedést kért. A hatóságokkal és a BKV helyszínelőivel végig együttműködött.

A villamosvezetőt azonnali hatállyal felfüggesztettük. A vizsgálat folyamatban van. A BKV sajnálja a történteket és reméli, hasonló esetek nem fordulnak elő - olvasható a közleményben.

Hír7/Blikk

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon