Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. október 03.
 

Rendőrségi kártérítést kapott a Cozma-gyilkosság miatt elítélt Sztojka Iván és testvére, R. Róbert - értesült a Blikk.

Az újság információi szerint a testvérpár azért kapott pénzt az államtól, mert 2007-ben több hónapra előzetes letartóztatásba kerültek a mezőszilasi Prikkel házaspár meggyilkolása miatt. Később azonban kiderült, hogy Prikkeléket nem Sztojka Iván és testvére gyilkolta meg.

– Akkor ártatlanul a börtönben kis híján megbolondultam. Ivánt is borzalmasan megviselte a raboskodás. Miután kijöttünk, és tisztázódott, hogy teljesen ártatlanul hurcoltak meg bennünket, az ügyvédünk kártérítést követelt az államtól. Kaptunk 5 millió forintot – nyilatkozta a Blikknek Sztojka testvére, aki szerint öccse megint áldozat, noha, mint ismert ott volt Marian Cozma meggyilkolásánál, 13 évre ítélték ezért hétfőn.

Az állam által kifizetett pénz sorsáról nem tudni, de a Cozma-család igényt tartana rá, hiszen kártérítést követelnek fiuk haláláért. Minden családtag benyújtott egy keresetet, és összesen 580 millió forintot akarnak kapni az elítélt férfiaktól. Az eddig bűnügyi zár alá vett vagyontárgyak - két gépkocsi és három ingatlan - biztosan nem fedezi a kártérítést. Ráadásul először a bűnügyi költségeket kell rendeznie Marian Cozma gyilkosainak, ami ugyancsak milliós érték - tudta meg a Blikk.

Hír7/Blikk

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon