Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. november 04.
 

Műsor közben leesett a "halálkerékről", és megsérült a Cirque du Soleil egyik légtornásza péntek este Las Vegasban, néhány nappal azután, hogy a világhírű kanadai társulatot megbüntették egy akrobatájának júniusi halála miatt.

A Cirque du Soleil a Zarkana című műsorát adta elő, amikor a légtornász megcsúszott, és leesett a kerékről. Az előadást félbeszakították, és az akrobatát kórházba szállították. Állapota stabil, néhány nap múlva kiengedik, közölte a Cirque du Soleil a Facebook-oldalán.

Júniusban a társulat egy párizsi születésű akrobatája - egy 31 éves kétgyerekes anya - 29 métert zuhant, és szörnyethalt a KA fantázianevű előadáson Las Vegasban. Nevada állam illetékes hatósága megállapította a baleset okát: az akrobata biztosítókötele azért oldódott ki, mert hozzáért a felfüggesztő szerkezethez.

Több mint 25 ezer dollár (5,5 millió forint) büntetést szabtak ki a társulatra. A Cirque du Soleil és az előadás helyszínét biztosító MGM szálloda és kaszinó közölték, fellebbeznek a döntés ellen.

MTI

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon