Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. április 07.
 

Stohl Andrást, Damu Rolandot, Kovács Lázárt is védte korábban Ruttner György, akit most sikkasztással vádoltak meg.

Tavaly novemberben Ruttner György a rendőrséghez fordult, mert nem bírta tovább, hogy uzsorások szorongatják, évek óta több százmilliót kicsikarva tőle. Ruttner akkor elmondta, hogy az uzsorás testvérek letéti szerződéssel álcázott, havi 10-15 százalékos kamatra adott kölcsönnel tartják sakkban, de megelégelte, s nem fizet nekik tovább!

A meggyanúsított K. János és testvére feljelentette a sztárügyvédet.

A Blikk úgy értesült, hogy K. Jánost és Lászlót uzsora gyanújával még nem idézték be, bár ott is azt a letéti megbízást tudják lobogtatni, amelyen egyértelműen olvasható, hogy fejenként 30 millió forintot szándékoznak a Ruttner ügyvédi irodára bízni - ingatlanvásárlás fedezeteként, illetve fizetőképességük bizonyítására - írja a napilap.

K. János korábban nyilatkozott a Blikknek, határozottan tagadta az uzsoravádat és állította: nagyon hiányzik nekik a letétbe tett 60 millió. Egy szó sem igaz abból, hogy megfenyegették volna az ügyvédet, a rendőrség és a bíróság közbejárásával szeretnék visszakapni a pénzüket.

A napokban az ügyészség ügyvédi visszaéléssel, több tízmilliós sikkasztással és hamis tanúzásra való felbujtással is meggyanúsította Ruttnert.

Blikk/Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon