Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. november 01.
 

Egy nagyon becsületes taxisba botlott egy idős német pár Würzburgban. Negyedmillió eurót hagytak az autójában, de a sofőr elvitte nekik a pénzt.

Egy idős házaspár mintegy negyedmillió eurót (mintegy 73,5 millió forintot) felejtett egy kocsi hátsó ülésén a németországi Würzburgban. A taxisofőr visszavitte az összeget a tulajdonosoknak.

Egyetlen percre sem gondolt arra, hogy eltegye a pénzt, hiszen az idős házaspárnak óriási bajt jelentene, ha megtartaná – mondta kedden a taxisofőr, aki becsületességéért jutalmat sem akart elfogadni.

A férfi egy würzburgi bankból szállította haza utasait a Main Post című lap tájékoztatása szerint. Amikor a következő fuvar alkalmával kinyitotta új utasa előtt a hátsó ajtót, észrevette az ülésen felejtett tarisznyát, és benne a pénzt.

"Teljesen elképedtem, hogy valaki így vigyen magával ekkora összeget, és ráadásul még el is veszítse" – mondta a taxis, aki fél órán belül visszament a házaspár otthonához, és átadta a pénzt. Csupán 12,3 eurót (3600 forintot) kért tőlük – az újabb fuvar árát.

MTI

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon