Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. június 08.
 

Szombattól nem állnak meg a 2-es metró szerelvényei a Batthyány téren. Jelentős forgalmi változások lépnek életbe.

A Batthyány téren a metróállomást és az aluljárót is lezárták, a 2-es metró szerelvényei áthaladnak az állomáson, a HÉV-szerelvények pedig csak a Margit hídig járnak. Összevont HÉV- és metrópótló autóbuszok közlekednek a Széll Kálmán tér - Batthyány tér - Margit híd, budai hídfő - Szépvölgyi út - Tímár utca - Szentlélek tér útvonalon M2-H5 jelzéssel. A buszok egész nap 10 percenként, munkanapokon csúcsidőszakban 5 percenként járnak.

Változik a Batthyány térre közlekedő buszok menetrendje is: a 11-es és a 111-es autóbuszok a Széll Kálmán térre, a 160-as és a 260-as buszok pedig a Nyugati pályaudvarra közlekednek.

A 19-es és a 41-es villamosokat a Clark Ádám téri lévő aluljáró lezárása miatt elterelik: a 19-es rövidített útvonalon, Kelenföld vasútállomástól csak a Clark Ádám térig jár, míg a 41-es villamosok a Krisztina körút felé, a 18-as járatok vonalán a Széll Kálmán térre mennek.

A Margitsziget lezárása miatt a hétvégén a 234-es buszok a Szentlélek térig változatlan útvonalon közlekednek, majd az Árpád hídi metrómegállóhoz irányítják őket, ez lesz a végállomás.

Tarlós István főpolgármester péntek este 10 órától megállási tilalmat vezetett be a Bem rakpart Duna felé eső oldalán a parkolóban a Margit híd és a Batthyány tér között. Ma 18 órától lezárják a Bem rakpart ugyanezen szakaszának északi irányú sávját a forgalom elől, így csak egy sáv lesz járható, jelentős torlódásra kell számítani.

MTI

Fotó: MTI - Kallos Bea

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon