Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. július 14.
 

Több médium köztük az Origo és a 444.hu is úgy értesült, hogy meghalt egy 21 éves belga fiatal vasárnap reggel a Balaton Sound fesztiválon. A szervezők szerint ez nem igaz.

A VTN nevű belga internetes portál információi szerint vasárnap meghalt egy 21 éves belga férfi a Zamárdiban rendezett Balaton Sound fesztiválon - írja a portálra hivatkozva a 444.hu és az Origo.

“A Balaton Sound főorvosa határozottan cáfolja, hogy a fesztivál területéről vittek volna el bárkit is szívleállással. Sem a Sound főorvosa, sem a siófoki kórház nem erősítette meg a hírt, hogy bárkit is elvittek volna a fesztivál területéről szívleállással.”

Marinka Csaba,a fesztivál PR-főnöke az Origónak szintén erről számolt be. A fesztivál területén egészen biztosan senki nem vesztette életét és senkit nem szállítottak szívleállással kórházba - nyilatkozta a hírportálnak Marinka Csaba.

A szervezők információink szerint úgy tudják, hogy a rendőrség Siófokon talált egy holttestet és ezt az esetet hozták összefüggésbe a fesztivállal.

Hír7, Origo
A kép illusztráció!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon