Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. szeptember 26.
 

A tavalyi év sikerére való tekintettel idén ismét meghirdeti tehetségkutató programját a Budapest Adschool reklámiskola.

Mindez lehetőséget kínál mindazoknak, akik már meglévő, szakmai végzettségüket szeretnék a gyakorlatban is elmélyíteni, esetleg már a szakmában dolgoznak, ám szeretnének továbbfejlődni.

A Budapest Adschool ugyanis nem az iskolarendszer-szerű képzésre fókuszál, hanem a reklámpiac szerves részeként az éles ügynökségi munkára készíti fel hallgatóit.

A képzés sikerességét bizonyítja, hogy az iskola diákjai nem csak diákreklám versenyeken, de a profi kreatív reklámszakembereknek meghirdetett Arany Pengén is kiemelkedő eredményeket érnek el.

Az iskola a versenyt két kategóriában hirdeti meg. Szöveges pályamunkákat elsősorban a a Reklámszövegíró, Kreatív Marketing, Kreatív Írás, Stratégiai Tervező képzések iránt érdeklődőktől, míg Vizuális pályamunkákat a leendő Art Director, Grafikus, Digitális és Webdesigner szakosoktól várnak. A kategóriák 1-1 nyertese, tehát összesen 2 sikeres pályázó ingyenesen végezheti el az általa választott képzést.

A pályázatok elbírálásánál az eredetiség és kreativitás mellett nagy hangsúly kerül a kivitelezés minőségének és a vizuális megvalósítás színvonalának értékelésére is, így a pályázat komoly kihívást jelent a reklámszakmai fejlődés iránt elkötelezett, kreatív tehetségek számára.

A pályamunkákat az info@adschool.hu email címre várják október 6-áig, a pályázat részletei itt olvashatók.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon