Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. február 22.
 

Plágiummal vádolják Gáspár Laci és a Plastik-head dalának szerzőit. A szeretet él című daluk a rajongók szerint feltűnően hasonlít David Guetta egyik világslágerére - írja a Bors.

Gáspár Lacit és a Plastikheadet azzal vádolták meg A Dal nézői, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválra írt számuk pontos másolata David Guetta When Love Takes Over című szerzeményének.

A Bors a népszerű dj-t és zeneszerzőt, Spigiboyt kérte meg, mondjon véleményt a kínos ügyben. – Vannak bizonyos trendek, amelyeket követni kell, azt gondolom, hogy Gáspár Laci és a Plastikhead ezeket követte.

Kiváncsiak vagyunk az énekes véleményére is, ezért a Hír7 a Nagy Duett péntek délutáni főpróbáján megpróbálja majd szóra bírni Gáspár Lacit is.

Tóth Zoltán, a Plastikhead tagja és egyben a dal egyik szerzője értetlenül áll a vádak előtt. – Egyértelműen szakmai hozzá nem értésre vallanak ezek a hozzászólások. Mondom, miért. Az egyik dúrban, a másik mollban van, mindkettő egy sima hármas hangzatú felbontással indul, de ezenkívül se az énekdallamnak, se a dal hangulatának nincs köze egymáshoz.

Forrás: Bors

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon