Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. január 28.
 

Egy mesefilmből származó idézet okozott riadalmat egy repülőjáraton Új-Zéland felett. "A nevem Inigo Montoya. Megölted az apám. Készülj a halálra!" - ez állt a pólón, amelyet egy férfi viselt.

A fenyegetés A herceg menyasszonya (The Princess Bride) című amerikai filmben hangzik el. A film még 1987-ben készült, és nem aratott hatalmas mozisikert, házimozis változata viszont igen népszerűvé vált. Emiatt a repülő utasai között akadtak, akik ismerték, és ők nem törődtek vele, viszont voltak, akik azt hitték, véres leszámolásra készül a pólós utas.

Az aggódó utasok szóltak a veszélyről a személyzetnek, amely megkérte a pólós férfit, hogy ha teheti, öltözzön át, mert néhány utastársára a frászt hozta. A póló azonban maradt, mert a férfinál nem volt váltás ruha. A stewardess azt mondta, hogy hoz neki valamit, ám végül nem tette, mert sikerült megbeszélni a félreértést a félős utasokkal.

A légitársaság szóvivője az esetről azt mondta, hogy a cégnek vannak öltözködési előírásai az utasokra vonatkozóan is, külön kitérve a sértő és fenyegető jelmondatokra.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon