Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. december 30.
 

Michael Schumacher menedzsmentje megerősítette, hogy a Forma-1-es világbajnok vasárnapi síbalesete után kómába esett. Schumacher állapota kritikus.

Súlyos síbalesetet szenvedett vasárnap délután a franciaországi Meribelnél a 44 éves Schumachert. A baleset körülményeiről egyelőre annyit tudni, hogy a 14 éves fiával síelő Schumacher 11 óra körül a síterep pályán kívül részén bukott és egy sziklának ütközött, de bukósisakot viselt.

A francia média szerint a Forma 1-es világbajnok állítólag agyvérzést kapott, állapota kritikus, ezért átszállították később a Grenoble-i kórházba. Több agyspecialistát is berendeltek a kórházba.

Késő este ezt megerősítette a menedzsere is, aki szerint a világbajnok kritikus állapotban van, kómában fekszik és azonnali idegsebészeti beavatkozásra van szüksége. Az orvosok az életéért küzdenek.

A Forma-1 történetének legeredményesebb versenyzője tavaly vonult vissza. A feleségével és két gyermekével Svájcban élő Schumacher pályafutása során 91 futamon diadalmaskodott, vb-címeit a Benettonnal és a Ferrarival nyerte.

MTI
Fotó: AFP

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon