Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. október 13.
 

Továbbra is rejtély, hogy ki vagy kik állnak a soroksári családanya meggyilkolása mögött. K. Krisztinát szeptember 25-én ölték meg otthonától nem messze futás közben.

Tizennyolc évvel ezelőtt történt már hasonló gyilkosság nem is egy. Az akkori gyilkosságokat a százhalombattai rémként elhíresült Balog Lajos két nála jóval fiatalabb társával követte el. Az áldozataikat ugyanúgy futás közben lepték meg, hasonló módon külön-külön kötözték meg a kezüket és a lábukat, majd megkínozták őket. Pontosan úgy mint ahogy Krisztinával végeztek néhány hete Soroksáron.

A korábbi gyilkosságsorozatban összesen négy lány halt meg. A három gyilkos közül kettő már szabadult. A százhalombattai gyilkosságoknál találomra választották az áldozatokat. Az éppen egyetemi felvételire készülő két lányt, P. ­Ad­riennt és N. Zsuzsát, akik tanulás után futni mentek este az erdőbe.

A három gyilkos közül K. Krisztián a 2000-es évek elején, B. Tibor néhány évvel később szabadult a börtönből, egyedül Balog Lajos van még rácsok mögött. A Bors információi szerint a rendőrség az elsők között ellenőrizte a gyilkosokat. 

A rendőrség továbbra se nyilatkozik az ügyről.

Bors, Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon