Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. január 08.
 

Gera Zoltán számára véget ért a szezon, a magyar válogatott és az angol West Bromwich Albion labdarúgója ugyanis keresztszalag-szakadást szenvedett, és legalább féléves kihagyás vár rá.

A 33 éves támadó szombaton, klubcsapatának a Queens Park Rangers elleni - 1-1-re végződött - FA Kupa-mérkőzésén vált harcképtelenné a 21. percben, Park Dzsi Szung belépője nyomán, és le kellett cserélni. Ráadásul ugyanaz a térde sérült meg, melyet korábban már kellett műteni keresztszalag-szakadás miatt.

Ezúttal a vizsgálatok azt az eredményt hozták, hogy a szakadás mellett porcleválás is van a térdében.

A magyar szövetség kedden honlapján azt közölte, hogy a válogatott csapatkapitánya személyesen tájékoztatta Egervári Sándor szövetségi kapitányt a sérüléséről. Azt ugyanakkor még nem tudta megmondani, hogy a szükséges operációra hol és mikor kerül sor.

Gera így nem csupán az angol bajnoki szezon második felét, de a magyar válogatott márciusi, két sorsdöntő világbajnoki selejtezőjét is kihagyja a románok és a törökök ellen.

A magyar futballista 2011 novemberében olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy a szezon hátralévő részében nem játszhatott, s csak tavaly augusztusban térhetett vissza a pályára.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon