Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2015. március 18.
 

Szombattól május közepéig ismét felújítják a 4-es, 6-os pályáját, ezért az Oktogon és a Széll Kálmán tér között nem fognak járni a villamosok.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint komplex, összehangolt felújítási és karbantartási munkák kezdődnek a nagykörúti villamos vonalán a Széll Kálmán tér és az Aradi utca között. A Margit híd budai hídfőjénél, a Keleti Károly utca, valamint a Széna tér környékén és a Széll Kálmán téren a vágányépítés miatt újabb lezárásokkal és forgalomkorlátozásokkal folytatódik a budai fonódó villamoshálózat kialakítása.

A BKV ezekkel összehangolva végzi el a 4-6-os pályájának felújítását az Aradi utca és a Tátra utca között. A Széll Kálmán tér és a Blaha Lujza tér között 4-6-os jelzéssel villamospótló busz viszi az utasokat a Nagykörúton, éjjel pedig a teljes vonalon buszok közlekednek. Változik továbbá a 91-es és 191-es, a 116-os, valamint a 931-es busz menetrendje is.

A BKK felhívta a figyelmet arra is, hogy a Széll Kálmán térről és a Széna tér felé vezető kétszer kétsávos útpálya jobb oldali két sávját közmű- és vágányépítés miatt lezárják, ezért a forgalom a bal oldali útpályán, irányonként egy sávon haladhat.

Emellett jövő csütörtöktől több hónapra egyirányúsítják a Várfok utca Vérmező út és Csaba utca közötti részét a Csaba utca felé, a Szent István körúton, valamint a Margit híd budai hídfője és a Széna tér között több szakaszon is vágányfelújítási, valamint -építési munkák akadályozzák majd a közúti forgalmat várhatóan május közepéig.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon