Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. október 07.
 

Szórakoztatásból ezúton se volt hiány vasárnap este a TV2-n, szőrből annál inkább. Pál Dénes megszabadult lábszőrzetétől, hogy teljes legyen az átalakulás. Dukai Regina számára viszont véget ért a műsor.

Egyre kevesebb énekest láthatunk az ország házibulijában, a feladatok persze egyáltalán nem könnyebbek. Az ötödik adás a Maroon 5 legújabb slágerével indult, melyet a nyolc még versenyben lévő sztár énekelt el közösen. Bár belőle csak egy van mégis rögtön négy Tillát kaptunk az adás elején, hiszen a táncosok elképesztő koreográfiával próbálták őt utánozni.

Igazi amerikai életérzést hozott Kökény Attila, aki ezen a héten a Bon-Bon együttes nagy slágerét a Valami Amerikát énekelte óriási sikerrel. A stúdióban ülő Szolnoki Péter és a film egyik főszereplője Szabó Győző végig énekelt Attilával. A produkció után Hajós bevallotta, hogy ő bizony még nem látta a filmet. Claudia emlékeztetett minket a vendégszereplésére, amikor Szabó Győzővel gyűrte a lepedőt.


Ildikó kikérte András véleményét a produkciójáról. Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7


Az első évadban elsöprő sikerrel alakította Aretha Franklint Bereczki Zoltán, így nem volt könnyű dolga Tóth Verának. A tapolcai lánynak sikerült az átalakulás, hiszen maximális pontszámot kapott a zsűritől. 

Az este egyik legjobb produkcióját vitathatatlanul Pál Dénestől láthattuk. A Voice győztese Zsédává alakult, fellépése előtt megvált lábszőrzetétől is. 

Október 26-án indul a Rising Star, ahol Pásztor Anna, Kerényi Miklós és Feke Pál mellett az idén 15 éves M
agna Cum Laude frontembere Mező Misi is értékeli majd az énekeseket, így nem véletlen, hogy a csatorna egyik legnézettebb műsorában volt a zenekar legújabb dalának premierje.

Szerző: Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon