Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. október 02.
 

Továbbra sincs meg a múlt héten Soroksáron meggyilkolt 36 éves nő gyilkosa. A rendőrség a nyomozás érdekeire tekintettel nem adott tájékoztatást az ügyben.

A múlt héten Soroksáron meggyilkolt 36 éves nő férje tegnap exkluzív interjút adott a hvg.hu-nak. Az interjúban a férj elmondta, hogy a rendőrök nem engedték oda felesége holttestéhez, de elmondták, hogy mit tettek vele.

A rendőrség rendkívül szűkszavúan nyilatkozott az ügyben. A soroksári gyilkosság felderítésére alakult nyomozócsoport ismeretlen tettest hajszol - áll a Budapesti Rendőr-főkapitányság legfrissebb közleményében.

A rendőrség azt írja, hogy a múlt szerda este elkövetett gyilkosságot követő találgatásokban, azok megerősítésében vagy cáfolásában nem akar a média, a facebookozók és "a magukat reflektorfénybe helyezők, a jól értesültek" partnere lenni.

A rendőrség "az elkövető(k)" sikeres elfogása érdekében azokról az információkról, személyi és tárgyi bizonyítékokról, amelyekről a rendőrségen kívül csak az elkövető(k) tudhat(nak), a nyomozás jelenlegi szakaszában nem adnak tájékoztatást.

Kardos Lajos az áldozat férje atv.hu-nak megerősítette: feleségét megfojtották, megkötözték és meg is erőszakolták. Mint mondta, egyelőre semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kapott a nyomozás állásáról, így azt sem tudja, egy vagy több elkövető volt.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon