Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. január 30.
 

Az ENSZ madridi székhelyű turisztikai szervezete szerint a beutazó turisták száma 4 százalékkal 1,035 milliárdra nőtt tavaly az előző évhez képest, és az idén további 3-4 százalékos növekedés várható.

Dacolni látszik a válsággal a nemzetközi turizmus: az ENSZ idegenforgalmi szervezetének (UNWTO) kedden kiadott adatai szerint tavaly első ízben lépte át az egymilliárdot azoknak a száma, akik külföldön töltötték szabadságukat.

A madridi székhelyű UNWTO szerint a beutazó turisták száma 4 százalékkal 1,035 milliárdra nőtt tavaly az előző évhez képest, és az idén további 3-4 százalékos növekedés várható.

A legnagyobb növekedést az ázsiai-csendes-óceáni térségben mutatta ki a nemzetközi szervezet - 9 százalékot -, ugyanakkor Európának is változatlanul nagy a vonzereje: 535 millióan utaztak ebbe a térségbe. Az egyetlen régió, ahová kevesebb turista ment - 4,9 százalékkal - a Közel-Kelet, elsősorban az egyiptomi zavargások miatt. A közép-kelet-európai országokba 8 százalékkal több turista érkezett tavaly, mint egy évvel korábban.

MTI

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon