Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. február 19.
 

Újabb részletek derültek ki Michael Schumacher decemberi balesetéről. A hétszeres Forma-1-es világbajnok 10 métert repülhetett.

Sajtóértesülések szerint a francia ügyészség megszüntette a nyomozást az ügyben, mivel semmi nem utalt az idegenkezűségre. Így nincs felelőse a balesetnek. Az is kiderült, hogy a pilóta több mint tíz métert repülhetett a decemberi síbalesetekor.

A Bild és Gazzetta szerint Schumacher négy méterre hagyta el a kijelölt pályaszakaszt, amivel párhuzamosan, amellett, 10,4 métert repült, amikor elesett, és beverte a fejét egy sziklába.

Az ütközés következtében széttört a sisakja, ezt viszont nem befolyásolta a ráerősített kamera, azt ugyanis a sisak közepére helyezték el - mivel sértetlen maradt, ki is értékelték a felvételt -, míg a 45 éves Schumacher a feje jobb oldalával vágódott a kőtömbnek - közölte az MTI.

Schumachert december 29-én érte baleset Méribel közelében, súlyos fej- és agysérüléseket szenvedett, azóta a grenoble-i kórházban ápolják.

Hír7, MTI

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Öltözz úgy, mint egy sztár, de azért tarts be néhány szabályt!
Te is irigykedve szoktad nézni a sztárokat? Szeretnél ugyanolyan, vagy hasonló ruhákat viselni, de attól tartasz, hogy nem fér bele a költségvetésbe? Nos, van egy jó hírem. Csak néhány trükköt kell ismerni, hogy úgy nézz ki, mint a kedvenc sorozatod sztárja és olyan vadító legyen a külsőd, mint a kedvenc énekesednek
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon