Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. december 24.
 

Ütközés miatt kigyulladt egy Bécs felől Budapestre közlekedő vonat mozdonya Öttevénynél hétfő este - közölte a Mávinform.

A vonat egy műszaki hibás autóval ütközött, sérültről nem tudnak a hatóságok. A tájékoztatás szerint a RailJet szerelvényen háromszázan utaztak, értük várhatóan mentesítő vonatot küld a vasúttársaság. A közlekedés jelenleg áll a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon, jelentős késésekre kell számítani.

A Mávinform közleménye szerint Győr és Öttevény között történt a baleset 20 óra 20 perckor. Közölték, a személygépkocsi a jól működő fény és fél-sorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre.

A mozdonyvezető megpróbálta a vonatot vészfékezéssel megállítani, hogy elkerülje az ütközést, de nem sikerült, a gépkocsit a vonat maga alá gyűrte. Az ütközés következtében a gépkocsi is és a mozdony is kigyulladt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatása szerint egy kilométeren át tolta maga előtt a személyautót a RailJet. A jármű vezetője műszakik okok miatt vesztegelt a síneken, és még időben kiszállt autójából - közölte Kálmán Gabriella. Az autó vezetője a rendőrség ügyeletét értesítette, hogy defektet kapott, ezért nem tudott a vasúti sínekről tovább hajtani.

A Mávinform tájékoztatása szerint a vonaton nem sérült meg senki. A tűz oltását a győri tűzoltók végzik - közölte Albert-Dobos Viktóra, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság szóvívője. Hozzátette, hogy közveszély okozásáért az igazgatóság az autó vezetője ellen feljelentést tett.

MTI
A kép illusztráció!

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon