Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2020. május 12.
 

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel az idény végén távozik az olasz istállótól.

A német sajtó értesülései szerint vége Sebastian Vettel ferraris karrierjének, miután kudarcba fulladtak a szerződése meghosszabbításáról zajló tárgyalások.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a csapat egyéves hosszabbítást és csökkentett fizetést ajánlott fel, de Vettel visszautasította ezt. „Közös megegyezéssel hoztuk meg a döntést, valamennyiünk szerint ez volt a legjobb megoldás a helyzetre” – jelentette ki Mattia Binotto csapatfőnök.

Az 53-szoros futamgyőztes közölte, nincs már meg a vágy egyik fél részéről sem a közös folytatásra. „Ez nem a pénzről szól, sosem arról szólt. Az elmúlt hónapok eseményei rávezettek bennünket arra, hogy az igazán fontos dolgokra koncentráljunk. Magam is elgondolkodom a folytatáson” – tette hozzá.

A német versenyző 2015-ben csatlakozott az olasz csapathoz, miután négy világbajnoki címet nyert a Red Bull-lal. Újabb vb-címet azonban már nem tudott szerezni gyerekkori példakápe, Michael Schumacher egykori csapatánál.

Vettel Leclerc mögött végezve tavaly csak az ötödik lett a világbajnoki versenyben. A szaksajtó szerint Daniel Ricciardo (Renault) és Carlos Sainz (McLaren) neve is felvetődött a rajtrács egyik legirigyeltebb helyére. Mindkettejüknek lejár a szerződése 2020 végén.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon