Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2020. július 09.
 

Az egyik legnépszerűbb társkereső alkalmazás a Tinder megkezdte a videóbeszélgetős funkció tesztelését. A teszt 13 országban indul.

Többek között az USA 4 államában, Brazíliában, Ausztráliában, Spanyolországban, Olaszországban, Franciaországban, Vietnámban, Indonéziában, Dél-Koreában, Tajvanon, Thaiföldön, Peruban és Chilében indul el a tesztelés az alkalmazásban.

A Face to Face funkció akkor válik elérhetővé, mikor két ember match-csel. Mikor megindul a beszélgetés, a felek bármikor úgy dönthetnek, hogy a következő szintre emelnék a dolgokat, és rányomhatnak a videóhívós gombra. Erről a másik fél nem értesül, és csak akkor lehet felhívni egymást, ha mindketten megnyomták a gombot.

A hívás közben a képernyő két egyenlő félre oszlik majd, így a felhasználó nemcsak a beszélgetőpartnerét láthatja majd, hanem saját magát is, így megnézheti, hogy úgy prezentálja magát, ahogy szeretné.

A hívás előtt mindenkinek el kell fogadnia néhány szabályt (nincs meztelenkedés és szexuális tartalom, nincs zaklatás, gyűlöletbeszéd, rasszizmus, erőszakoskodás vagy bármilyen más illegális viselkedés).

Ha valaki mégis kényelmetlenül érzi magát, akkor egyrészt persze kiléphet anélkül, hogy a másik újra tudná hívni, de ha a partner kifejezetten kellemetlen volt, jelentheti is. Mikor egy hívás véget ér, az alkalmazás rákérdez majd, hogy a felhasználó benne van-e egy későbbi hívásban. A tesztidőszakban lefolytatott hívásokat nem rögzítik, és később se feltétlenül tervezik.

A Tinder állítása szerint csak akkor avatkoznak be, ha valaki szól, hogy baj van. Igyekeznek blokkolni a képernyőfelvételek rögzítését, de ez nem bizonyul túl egyszerűnek.

via Index

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon