Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. július 10.
 

Van, ahol esznek belőle, de olyan hely is akad, ahol különlegessé akarják tenni, nem másról van szó mint a wc-ről. Körbenéztünk egy kicsit a világon mi helyzet az illemhelyekkel.

Míg Magyarországon sokszor az okoz gondot, hogy kevés illemhelyiség van az utcákon és azok is nagyrészt koszosak és büdösek, addig Kínában külön éttermet nyitottak.

Modern Toilet – ez a neve annak a kínai étteremnek, ahol vécén ülve, ágytálból és piszoárból fogyaszthatjuk az egyébként ízletes falatokat.

A látogatók az étteremben aranyos ajándéktárgyakat is vásárolhatnak emlékbe,  mint például egy mini WC csészét vagy székletet plüssből.

Portugáliába elkényeztetik a férfiakat, még a WC-kben is csinos nők fogadják őket. A szexi hölgyek kirívóan pózolnak azért, hogy az urak könnyebben könnyíthessenek magukon. A készítők persze a hölgyekre is gondoltak, őket félmeztelen izmos férfiak várják a különleges WC-kben.

Lehet ezt persze tovább is fokozni!  Japán után végre Európában, egész pontosan Londonban is feltűntek azok a mosdókellékek, amik mozgásérzékelővel és monitorral rendelkező játékok egyben, és segítségükkel a művelet során folyamatosan a célra tartva tud a győzelemre törekedni a férfiember.

Végül a rendszeres fesztivál látogatóknak már nem újdonság, hogy vannak olyan piszoárok is, amelyek az utcán vannak, így hamar elvégezhetik folyó ügyeiket a férfiak. Több európai országban, így oldották meg a közterületi WC-ket.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon