Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. november 29.
 

Jövőre Zánkán rendezik az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT) június 25. és 30. között.

A lehetséges helyszínek feltérképezése után a szervezők az EFOTT Facebook-oldalán választásra buzdították a fesztiválozókat: Abádszalókon, Zalaegerszegen vagy Zánkán legyen-e a 2013-as EFOTT. A 17 ezer szavazó szinte egy emberként voksolt a balatoni helyszínre - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a Balaton északi partjának 209 hektáros erdős-ligetes részén, a felújított Új Nemzedék Központ (az egykori Úttörőváros komplexumának) árnyékos területén a tavalyinál is több strandprogrammal várják a fesztiválozókat.

A rendezvény házigazdája a Budapesti Corvinus Egyetem lesz. A szervezők a MÁV-val együttműködve sűrítik a Zánkafürdőre közvetlenül érkező vonatjáratokat, valamint a helyi közlekedés újraszervezésén is dolgoznak már.

A zenei programban jövőre is döntő többséggel magyar előadók lépnek fel, a koncertek mellett pedig sok más kulturális esemény és sportlehetőség várja a fiatalokat.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon