Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. június 14.
 

Ismét támadják az Attractiont, most nem kisebb dolgot állítanak mint, hogy a csapat egy amerikai társulat ötleteivel nyert. Az árnyékszínház tagjai nem reagáltak a plágiumvádakra.

A Britain’s Got Talent döntőjét megnyerő magyar csapatot először Anglia legnagyobb bulvárlapja titulálta lúzernek, erről bővebben itt olvashatsz. A Bors ma arról ír, hogy az Attraction egy másik árnyszínházat másolt.

A legnagyobb videomegosztó portálon is elérhetők a Pilobolus nevű társulat előadásairól évekkel ezelőtt készült felvételek, amelyek több részletben is megegyeznek a magyarok elődöntős produkciójával - írja a napilap.

Az még lehetne véletlen, hogy a két show aláfestőzenéje, alaptörténete és nagyvárosi helyszíne hasonló, de konkrét jelenetek is megegyeznek - tette hozzá az egyik kommentelő.

Amikor hat évvel ezelőtt elsőként elkezdtük ezeket az árnyfigurákat kipróbálni, akkor látványos, de statikus alakokat hívtunk elő. Az évek során azonban kidolgoztuk, miként lehet élettel megtölteni az árnyalakokat. Számos fantasztikusan kitalált táncprodukciót mutatnak be világszerte, de olyat nem sűrűn, amelyben kilenc ember létrehoz egy olyan árnyalakzatot, amely él és mozog – magyarázta a Fidelio magazinnak Beth Lewis, aki Shadowland című előadásával tavaly februárban Budapesten is megfordult.

A Bors kereste az Attraction menedzsmentjét, de nem jártak sok sikerrel.

Bors, Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon