Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. szeptember 06.
 

A magyar labdarúgó-válogatott kilátástalan játékkal rendkívül sima, 3-0-s vereséget szenvedett péntek este Bukarestben a románok vendégeként világbajnoki selejtezőmérkőzésen. Ezzel távolabb került a pótselejtezőt érő második hely megszerzésétől.

A hazaiak már a második percben vezetést szereztek, Guzmics óriási hibáját Marica váltotta gólra. A magyar csapat ettől teljesen megzavarodott, egyetlen veszélyes helyzetet sem tudott kialakítani.

A 31. percben Pintilii bombagóljával növelték előnyüket a románok. A második játékrészben kizárólag Bogdánnak köszönhette a magyar csapat, hogy egy darabig nem nőtt a különbség. Végül Tanase a 88. percben állította be a végeredményt.

A románok a győzelmükkel megelőzték a magyarokat, s a második helyre léptek előre a D csoportban. Egervári Sándor együttese - amelynek hátránya így két pont a románokkal szemben - kedden az észt csapatot fogadja a Puskás Ferenc Stadionban.

A magyar válogatott több mint 32 éve nyeretlen a románok ellen, ráadásul idegenben csaknem ötven éve nem tudott diadalmaskodni.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon