Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. október 23.
 

Kormányváltásnál több, rezsimváltás, korszakváltás szükséges Bajnai Gordon volt miniszterelnök szerint. Aki a Milla rendezvényén tért vissza és mondott beszédet.

A Haza és Haladás Egyesület vezetője az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) október 23-ai, keddi, budapesti demonstrációján azt mondta: a kormány leváltása 2014-ben nem elég, a jelenlegi rezsimet is le kell bontani, mert a kétharmados törvények miatt a Fidesz akkor is megtarthatná a hatalmat, ha veszít.

Bajnai Gordon véleménye szerint a rezsimváltásnak új politikai korszakot kell nyitnia, ehhez pedig közös célokra van szükség, mindenekelőtt a jogállam helyreállítására.

Bajnai Gordon szerint a Milla, a Szolidaritás mozgalom és a Haza és Haladás Egyesület együttműködésével létrejött az új politikai közép.

A három szervezet azért hozott létre Együtt 2014 néven választói mozgalmat, hogy egybegyűjtsék azokat, akik tenni akarnak a múlt befejezéséért és a korszakváltásért.

Az új politikai közép célja a jogállam helyreállítása, a szolidaritás, a haza és haladás ügyének összebékítése, valamint az európai értékrend erősítése - hangsúlyozta Bajnai Gordon, arra is kitérve, hogy nem alakulnak párttá.

Bajnai Gordon szerint 2014 nem csupán a választások éve lesz, hanem sorsforduló: olyan döntés lesz a választás, ami újabb negyedszázadra meghatározza a jövőnket.

Hír7, MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon