Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. január 30.
 

Elhalasztották a Star Wars második és harmadik részének térhatású mozis megjelenését, hogy a filmesek teljes erőbedobással dolgozhassanak a sorozat hetedik részén.

A Lucasfilm közleményben erősítette meg, hogy a Star Wars II. rész: A klónok támadása és a Star Wars III. rész: A sith-ek bosszúja című epizódok háromdimenziós változata az eredetileg tervezettnél később kerül majd a mozikba.

A Lucasfilmet megvásároló Disney filmvállalt a múlt héten jelentette be, hogy J.J. Abrams rendezőre bízza a csillagháborús eposz hetedik részének elkészítését - emlékeztetett a BBC. A Star Wars I. rész: Baljós árnyak tavaly februárban került a filmszínházakba térhatású verzióban, és már a premierhétvégén több mint 22 millió dollárért váltottak rá jegyet Észak-Amerikában.

George Lucas 1977-ben indította el minden idők legsikeresebb sci-fi-sorozatát. A Csillagok háborúja című filmet további kettő követte 1980-ban és 1983-ban: A Birodalom visszavág és A jedi visszatér. A rendező-forgatókönyvíró-producer 16 évvel később vette fel ismét a történet fonalát: 1999 és 2005 között három előzményfilmet forgatott a korábbi trilógiához.

Lucas a napokban kijelentette: nagyon örül, hogy Abrams veszi át a helyét, szerinte nem kerülhetett volna jobb kézbe a Star Wars-hagyaték, Abrams "ideális választás" a hetedik rész megrendezésére. A sorozat legújabb epizódja 2015-ben debütál a mozikban.

MTI

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon