Chat
Online
Chat now
11 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Hír7 hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
kedveli a(z) című cikket. március 15.
 
 

Friss cikkeink

 
Dávid riporter 2015. március 15. 0 hozzászólás
 

Immár hetedik szériáját zárta az RTL Klub valóságshowja a Valóvilág, a műsor, melyet egy ország szidott több mint száz napon keresztül, és melynek szereplőire több százezren kattintottak az interneten.


A hetedik évad is bővelkedett meglepetésekben és kitermelt néhány celebet is. Másképp tekintettem erre a szériára, mint az előzőkre, hiszen most nem otthon a fotelből követtem az eseményeket, hanem személyesen a stúdióból. A hatodik évadhoz hasonlóan az összefoglalókat greenbox-ban rögzítették, a párbajokat és a finálét viszont a megszokott díszletben vették fel.

A sajtó munkatársainak, így hát nekem is csak a párbajokon volt feladatom, amikor a kiesett játékosokkal lehetett interjúzni, így minden második vasárnapom munkával telt. A műsor sajtósa Dobsi Adrienn volt, akivel én korábban nem dolgoztam együtt, nagyon szimpatikus és segítőkész embernek ismertem meg. Folyamatosan segítette a munkámat, egy pillanat alatt odavarázsolta a mikrofonom elé az aktuális interjúalanyt. A két műsorvezetőről még nem emlékeztem meg, Lilu és Bence már egy összeszokott páros, félszavakból megértik egymást, tehát a legjobb választásnak bizonyult a show-hoz. Ráadásul Lilu neve már összeforrt a VV-vel, hiszen a harmadik évad óta tagja a stábnak.

Ahhoz, hogy ne sablonos kérdéseket tegyek fel a villalakóknak nekem is követnem kellett a szériát. Voltak kedvenc karaktereim és akadtak unszimpatikus emberek is. Szerintem erről az évadról mindenképpen elmondható, hogy színes társaságot sikerült összeválogatni, magamutogató, vicces és szürke karaktereket egyaránt.

Interjúra minden adást követően a Belevalóvilág után volt lehetőség. Az első áldozatom a kiesők közül, VV Zsuzsa volt, aki ugyan végig erős karakternek számított a játékban, mégis könnyek jelentek meg a szemében mikor kérdeztem. Ilyenkor akit igazából nem is ismer az ember, azt is megsajnálja, hiszen többségüknek vágya a szereplés és álma a médiában való elhelyezkedés. Ők is pontosan tudják, hogy minél kevesebb időt töltenek a műsorban, annál nehezebb a későbbiekben boldogulni ebben a szakmában. Persze ez sem garancia a sztárságra, hiszen ha több mint száz napot töltesz a villában és nem csinálsz semmit, csak élsz mint marci a hevesen, az sem túl jó taktika a sikerhez.

Nehéz kérdés, hogy mivel lehet megnyerni egy ilyen játékot, hogy utána tükörbe tudjon nézni az ember és elmondhassa magáról, hogy normális tudott maradni. Ahogy telnek múlnak az évek egyre nagyobb a nézők ingerküszöbe, többet és többet szeretnének, ha valaki nem alázza meg magát ország világ előtt az unalmas és szürke, azaz nem csinál semmit. Aki pedig bevállalósabb és mindent megtesz a nézők szórakoztatásáért azt később elítélik, ami vicces és szórakoztató volt a villában, az idekint ciki és szánalmas. A szakmában mindenki lenézi a szereplőket és kényszerből foglalkoznak velük, mert hihetetlen nézettségi számokat produkálnak. Egy-egy évad után maximum öt ember marad, akikről a későbbiekben is hallhatunk, akiknek valamennyire sikerül érvényesülni, de ők is nehezen birkóznak meg műsor negatív hozadékával.Fotók: Vásárhelyi Dávid

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Tüntetők és kerékpárosok bénítják meg Budapest belvárosát
Nem lesz érdemes autóval a belvárosba menni a hétvégén, óriási dugó várható több ezren tekernek a lezárt utakon vezető I Bike Budapest biciklis felvonuláson.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 képekben

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon

 

A világ hírei