Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2018. november 28.
 

Melania Trump második karácsonyát a Fehér Házban ismét mesebeli fenyők között ünnepelheti.

Míg tavaly a tradíciók előtti tisztelet jegyében dekorálta Melania Trump a Fehér Házat, addig idén, Amerika kincsei adják a témát, ami azonban közös pont, hogy ezúttal is belecsempészett némi horrorisztikus elemet. A first lady tavaly a félelmetes árnyékokat adó hófehér fákkal a Karácsonyi lidércnyomás című film hangulatát alkotta meg, idén pedig vérvörös fenyők sorakoznak az egyik folyosón, mely a legtöbb kommentelőt leginkább A szolgálólány meséjére emlékeztet.

Azonban a főbb elemek ezúttal is a klasszikus vonalat képviselik, melyekkel az ország egyedülálló öröksége előtt tisztelegnek. Az előcsarnokban piros üveggömbökkel díszített fák sorakoznak, melyek a tekintetet a kék szobában felállított, 5,5 méter magas, Fraser-jegenyefenyőig vezeti, melyet 152 méter kék bársonyszalaggal, arany gömbökkel és az államok nevét viselő díszekkel dekoráltak.

A téma jegyében műemlékeket formázó – Lincoln-, Washington- és Jefferson-emlékmű, illetve a Fehér Ház – mézeskalács házakat állítottak ki. A kandallók felett elhelyezett, az USA nagyvárosait mintázó, megvilágított dekorációs elemek varázsolnak még különlegesebb hangulatot a szobákba.

„Az év legörömtelibb része, amikor díszíthetjük a Fehér Házat, az idei dekorációnk pedig tiszteletben tartja a népünk szívét és szellemét. Szeretném minden önkéntesnek és dekoratőrnek megköszönni, hogy megalkották a ház karácsonyi hangulatát. A családom nevében pedig szeretnék kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánni” – nyilatkozta Melania Trump az ünnepi dekoráció leleplezésekor.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon