Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2014. január 22.
 

Eldőlt az egyik legnézettebb sportesemény fellépőinek névsora.

Bruno Mars és zenekara nem egyedül áll majd színpadra a Super Bowl zenei sztárvendégeként február 2-án az amerikai foci döntő félidejében. Az énekes által is gyakran használt funk stíluselemeket ezúttal a műfajt a rockkal vegyítő, legendás Red Hot Chili Peppers csempészi majd be az estébe.

A Los Angeles Times szerint, az ikonikus rockbanda az énekes személyes meghívására érkezik a műsorba, amit az NFL, azaz az amerikai futball bajnokság döntőjének félidejében rendeznek meg New Jersey-ben.

A Red Hot Chili Peppers amúgy is a környéken ad koncertet, egy a WFAN rádió szervezésében megrendezésre kerülő, "Say Hello to Brooklyn" című Super Bowl bemelegítő eseményen, a Barclays Centerben, február elsején.

Az, hogy a banda vajon Mars szokásos kísérőzenekarának helyébe lép-e majd, vagy csak egy kisebb vendégszerepléssel készül az estére, és egy-egy saját dalukat adják majd elő, az egyelőre még nem tisztázott.

Az bizonyos, hogy az RHCP fellépésével a félidőben tartott show vonzereje is növekedni fog, hiszen így minden bizonnyal sokkal szélesebb nézői réteget is a képernyők elé szegez a fellépés, nem csak Mars rajongóit. Persze az énekesnek egy sor sláger van a tarsolyában, akár a Chili Peppers-szel karöltve, akár nélkülük adja elő majd azokat.

Listavezető "Unorthodox Jukebox" című lemezéről négy dala jutott be a Top 40-be, összesen pedig négy kislemeze ért el első helyezést az amerikai Hot 100-as slágerlistán.

Mindeközben a Red Hot Chili Peppers utoljára 2011-ben jelentkezett stúdióalbummal, "I'm With You" címmel, ami második helyet ért el a Billboard 200-as albumlistáján.

MTI

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon