Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2014. március 01.
 

Vasárnap este ismét jelentkezik a TV2 showműsora, a Nagy Duett. A pénteki próbán ezúttal Majoros Hajnalkát kaptuk el egy villáminterjúra.

Már negyedik hete fut nagy sikerrel a TV2-n a Nagy Duett. A vasárnap esténként jelentkező showműsorban már csak hét páros maradt, akik továbbra is mindent megtesznek, hogy hétről hétre elkápráztassák a nézőket. 

Igazából a próbák nálunk mindig olyanok, hogy vagy túlzásba esünk vagy túl visszafogottak vagyunk. Ez a két verzió van. Az biztos, hogy soha nem azt csináljuk, amit végül az adásban - mondta Dundika a pénteki próba után a Hír7-nek.

Király Viktor és Hajni ezen a héten igazi csikidám életérzést fognak a színpadra varázsolni, hiszen az R-GO egyik legnagyobb slágerét adják majd elő.

Már az elején leszögeztük Viktorral, hogy nem egy stílust fogunk végig képviselni. Nyilván ez a műsor arról is szól, hogy mindenki különböző oldalát mutassa meg, mi szeretnénk mindenkinek az igényét kielégíteni. Ezért is gondolom azt, hogy kötelező magyart, és olyan dalt is énekelni, ami adott esetben anyáink kedvence volt.

Nagyon nehéz dalról van szó egyébként, annak ellenére, hogy nincsenek benne óriási hangok és a szövege se bonyolult. Ez a zenei stílus annyira nem áll hozzám közel - tette hozzá Hajni, aki elmondása szerint jobb partnert nem is kaphatott volna Viktornál. 
Hallgatok rá, de ha vannak jó ötleteim azokat ő is elfogadja, jó vele együtt dolgozni.

A három zsűritag eddig még nem mondott negatív véleményt a párosról. Sőt kifejezetten dicsérték Hajni hangját, így megkérdeztük, hogy mit várhatnak a nézők a párostól a következő hetekben. Ha most vasárnap is tovább jutunk, akkor követjük ezt a vonalat és a következő adásban már szeretnénk nagyon show jellegű produkcióval készülni. Az biztos, hogy látványban nem lesz hiány.

A múlt heti adásban feltűnt Hajni kisfia is Marián, aki Majka ölében ülve tíz pontot adott édesanyjának. Megszokta már, hogy az apukája a tévében van az anyukáját, most látja először. Olyan aranyos volt az apja ölében ült látott engem a színpadon és azt kérdezte, hogy hol van apa. Ha én szerepelek a tévében, akkor az apa miért nincs ott mondogatta. Neki ez nagy élmény volt másnap már mondta is, hogy megy vissza bulizni.

Szerző: Vásárhelyi Dávid
Fotók: TV2

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon