Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 

Elhunyt Siklósi Örs, az AWS énekese

 
SZTÁR · febr. 06., szombat
 
29 éves korában elhunyt az AWS frontembere, Siklósi Örs. A szomorú hírt a zenekar a Facebook-oldalán tudatta a közönséggel.
 

Holtan találták az X-Faktor sztárját

 
SZTÁR · máj. 25., hétfő
 
Elhunyt Petics Kristóf, az X-Faktor 2016-os botrányhős énekese. Holttestét Újfehértón egy tó vizében találták meg.
 

Feloszlik a Kistehén zenekar

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 05., csütörtök
 
Utolsó turnéjára készül a Kistehén zenekar, húsz év után befejezik a közös munkát.
 

Halálra gázolták L.L. Junior kisfiát Zuglóban

 
SZTÁR · aug. 31., szombat
 
Eddig tisztázatlan körülmények között halálos kimenetelű gázolás történt Budapest XIV. kerületében. A Blikk információi szerint a tragédiában az ismert énekes, L.L Junior kisfia hunyt el.
 

A Tankcsapda nem egy retro zenekar

 
SZTÁR · júl. 16., kedd
 
A rock örök, a Tankcsapda pedig már 30 éve pörög megállíthatatlanul. A zenekarral az EFOTT-on készítettünk interjút a fellépésük előtt.
 

Opitz Barbi: Szeretnék világhírű énekesnővé válni

 
Interjúk · máj. 27., hétfő
 
Nagy álmok megvalósítása előtt áll az X-faktor nyertese Opitz Barbara, aki már gőzerővel dolgozik Burai Krisztiánnal való közös dalunkon. Az énekesnő a héten interjút adott a Hír7-nek.
 

Szőcs Reni barátja nem féltékeny

 
Riportok · aug. 07., kedd
 
Mozgalmas évet tudhat maga mögött Szőcs Reni, akit a TV2 Star Academy című műsorból ismerhettek meg a nézők. Az énekesnő a jővőbeli tervei mellett azt is elárulta riporterünknek, hogy boldog párkapcsolatban él szerelmével, akit Budapesten ismert meg.
 

Bomba formában Tina Turner, nem mondaná meg, hogy 77 éves

 
SZTÁR · okt. 20., péntek
 
Nyugdíjas éveiben is formában tartja magát.
 

Lábas Viki: A színpadon meztelen az ember

 
Interjúk · febr. 14., kedd
 
Túl vannak már több száz koncerten, tavaly sikert sikerre halmoztak, de nincs megállás továbbra is kiállnak amellett, hogy egy zenész csak élőben énekeljen, ettől marad hiteles. A Margaret Island énekesnőjével, Lábas Vikivel beszélgettünk.
 

Ez okozta George Michael halálát

 
SZTÁR · dec. 26., hétfő
 
Szívelégtelenségben halt meg 53 éves korában George Michael - közölte a TMZ portál. A kétszeres Grammy-díjas angol énekes-dalszerző végig aludt, és nem érzett fájdalmat halálakor.
 

Elhunyt George Michael

 
SZTÁR · dec. 26., hétfő
 
Elhunyt 53 éves korában George Michael, kétszeres Grammy-díjas angol énekes.
 

Így szilveszterezik majd Radics Gigi

 
SZTÁR · dec. 21., szerda
 
Az év utolsó hete is munkával telik majd Radics Gigi számára, aki elárulta riporterünknek, hogyan tölti az ünnepeket és mivel készül az új esztendőre.
 

Fábián Juli: Jó egyensúlyt kapott az életem

 
Interjúk · nov. 28., hétfő
 
Pár évvel ezelőtt egy betegség miatt, úgy tűnt minden elvész amit addig felépített, de talpra állt és most már teljes mértékben az alkotásra koncentrál. Kezdeti nehézségekről, szárnypróbálgatásokról és a jelenlegi politikai helyzetről is beszélt a Hír7-nek Fábián Juli.
 

Második gyermekét várja Pink

 
SZTÁR · nov. 14., hétfő
 
Ismét anya lesz a 37 éves énekesnő, aki az örömírt saját Instagram-oldalára feltöltött csodás képpel adta hírül.
 

Ismét Budapesten koncertezik Robbie Williams

 
SZTÁR · nov. 07., hétfő
 
Újra Magyarországon a világ leghíresebb férfi előadója, Robbie Williams. Robbie a Groupama Arénában énekel majd 2017. augusztus 23-án, jegyeket pedig november 11-étől lehet szerezni a koncertre.
 

Lady Gaga visszatért, itt az új száma

 
SZTÁR · szept. 19., hétfő
 
Három év hallgatás után megjelent Lady Gaga legújabb száma a Perfect Illusion. A számhoz egyenlőre még nem készült videoklip. Hallgasd meg nálunk az énekesnő legújabb alkotását!
 

Berki Krisztián: Elég mélyről indulok

 
SZTÁR · ápr. 04., hétfő
 
Az ország egyik legmegosztóbb alakja Berki Krisztián rövidesen színpadra áll a TV2 vasárnap este induló Nagy Duett című műsorában, ahol megcsillogtathajta hangját a nézők legnagyobb örömére.
 

Megőrülnek a hölgyek az Apostol énekeséért

 
SZTÁR · dec. 08., kedd
 
Hatalmas jubileumi koncertre készül az Apostol együttes. A zenekar ma este lép színpadra a SYMA csarnokban a hétfőn tartott főpróbán kizárólag a Hír7 stábja forgathatott. A próba előtt interjút adott riporterünknek Meződi József az együttes énekese.
 

Bogi: Szeretném megkülönböztetni magam

 
Interjúk · jún. 02., kedd
 
Egy fiatal lány, aki Győrből indult, és mert nagyot álmodni. Elmondása szerint még nagyon a pályája elején van, de nem gondolja magát egyszámos előadónak. Bogival a Millenárison találkoztam, ahol zenei terveiről és az őt mindenben támogató szüleiről mesélt, akik nagyon büszkék rá.
 

Dobrády Ákos: Gyereket szeretnék - Hír7 Sztárchat

 
Sztárchat · máj. 12., kedd
 
A Hír7 szerkesztőségének vendége volt az idén visszatérő TNT zenekar. Inti és Dobrády Ákos válaszolt az olvasók által feltett kérdésekre. Ákos őszintén beszélt arról, hogy úgy érzi eljött az idő a családalapításra.
 

legjobbak

 
Exkluzív interjú Muri Enikővel!

Az énekesnő, akinek a színpad az élete és aki bebizonyította, hogy nem kell megnyerni egy tehetségkutatót, ahhoz, hogy valaki sikeres legyen. A Hír7-nek adott interjút Muri Enikő.
20666 megtekintés

Megvan a Republic új neve

Egy ország találgatta vajon milyen név alatt folytatja a zenélést a Republic zenekar. Tegnap az esetleges új énekesről szóltak a hírek ma már az új névről.
17854 megtekintés

Dobrády Ákos: Gyereket szeretnék - Hír7 Sztárchat

A Hír7 szerkesztőségének vendége volt az idén visszatérő TNT zenekar. Inti és Dobrády Ákos válaszolt az olvasók által feltett kérdésekre. Ákos őszintén beszélt arról, hogy...
14386 megtekintés

Meghalt az elgázolt énekesnő

Pénteken éjjel elgázolták Natina Reedet, a 90-es évek egyik legizgalmasabb R&B csapata, a Blaque egykori tagját. Az énekesnő életét már nem sikerült megmenteni.
14063 megtekintés

Lábas Viki: A színpadon meztelen az ember

Túl vannak már több száz koncerten, tavaly sikert sikerre halmoztak, de nincs megállás továbbra is kiállnak amellett, hogy egy zenész csak élőben énekeljen, ettől marad hiteles. A...
13252 megtekintés

Beszéd téma

 
Miley Cyrus az év előadója
A zenetévé indoklása szerint az egykori gyermeksztár és Robin Thicke duettje az MTV Video Music Awards (VMA) gálán az év egyik legtöbbet emlegetett "kulturális" eseménye volt.
Óriási sikere volt az X-Faktorban az egykori Csillag Születikesnek
Tegnap este az X-Faktor második válogatásán, mindenki nagy meglepetésére feltűnt Szabó Ádám, akit 2011-ben egy ország ismert meg a Csillag Születikből.
Ismét legyőzte a rákot Anastacia
Saját Twitter-oldalán jelentette be az énekesnő, hogy másodszor is sikeresen legyőzte a mellrákot.
Tömegverekedés a menekülttáborban
Tömegverekedés tört ki tegnap este a debreceni menekülttáborban. Az MTI információ szerint egy futballmeccs során különböztek össze a táborlakók. A verekedést kommandósok...
Megszólalt Cipő édesanyja: A fiam nélkül nincs Republic
Új énekessel már Pünkösdkor koncertezik a Republic, a gyászoló édesanya arra kéri a rajongókat, hogy bírják rá a zenekart a névváltoztatásra.
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon