Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. november 27.
 

Óriási felháborodást keltett az Egyenlő Bánásmód Hatóság határozata, miszerint a budapesti Doboz szüntesse be azt a gyakorlatot, hogy a nőknek nem, csak a férfiaknak kell belépőt fizetniük. Sebestyén Balázs után Schobert Norbert is kifejtette véleményét.

Sebestyén Balázs a CLASS FM-ben buzizta le Teczár Szilárdot, aki komoly kitartással végül elérte célját, hiszen neki adott igazat a hatóság. Balázs élő adásban tett nyilatkozatára Szilárd publicisztikában reagált.

Schobert Norbert se maradhat ki semmiből, ő Facebook oldalán osztotta meg véleményét az üggyel kapcsolatban.

"Teczár Szilárd! Kérj bocsánatot a Nőktől!

Most úszol az egy perc hírnévben és Sebestyén Balázsnak támadsz? Az én véleményem: Te kérj bocsánatot a Nőktől!!! Esetleg beadsz egy feljelentést azért is, hogy március 8-at ünnepeljük és nincs külön kiemelt férfinap? Esetleg előreengedni se kelljen már az ajtóban a Nőket? Esetleg kézcsók járjon a hozzád hasonló hímszerű egyedeknek is? A fajtád miatt sok Nő melózik, miközben az ilyenek otthon tévéznek... Én utálom amikor egy Asszony gürizik és a "férfi" évek óta állásra vár, miközben otthon "segít".

Képzeld el, ha a jövendő feleséged is a hatósághoz fordulna, mert Te élvezel a gyereknemzés alatt, de Ő súlyos fájdalmakat él át a szülésnél! Vezessenek áramot a férfiak heréjébe miközben a nejük szül? Ébredj már! A világ nem az egyenlőségről, hanem az egyensúlyról szól! Piedone a vizilovakkal, én a Nőkkel vagyok!

Aki Nő és egyetért, az megosztás és lájk! Köszönöm! Norbi"

Hír7

Fotó: ATV

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon