Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. január 11.
 

Öt trófeával Az éhezők viadala című mozifilm lett a közönség véleményét jelző People's Choice Awards abszolút győztese az Egyesült Államokban.

A közönségdíjakról több mint negyven - filmes, televíziós és zenei - kategóriában mintegy 475 millió rajongó online leadott szavazata döntött.

Az éhezők viadala a kedvenc mozifilm, akciófilm és mozisorozat díján kívül színészi elismeréseket is kapott. "Köszönöm, hogy szeretitek a filmeket, ahogy én is, illetve szeretitek ezt a filmet és rá szavaztatok" - bókolt a rajongóknak a posztapokalipszis-történetben főszerepet alakító Jennifer Lawrence, aki a kedvenc filmszínésznő díját vette át a szerda esti hollywoodi ceremónián.

A Suzanne Collins regénytrilógiájából készült produkció a Bosszúállók, A csodálatos Pókember, A sötét lovag: Felemelkedés, valamint a Hófehér és a vadász elől orozta el az év kedvenc mozifilmje címet. Jennifer Lawrence a kedvenc színésznő mezőnyben Mila Kunist, Emma Stone-t, Anne Hathawayt és Scarlett Johanssont hagyta maga mögött. A rajongói szavazatok szerint a színésznő a filmvásznon megjelenő filmes vonzalom terén is mindenkit lejátszott kollégájával, Josh Hutchersonnal és Liam Hemsworth-szel. A filmes ikon díjat idén Meryl Streep kapta.

"Bölcsen döntöttetek" - viccelődött Robert Downey jr., aki a legkedveltebb filmszínész díja mellett Vasember-alakításával a kedvenc mozis szuperhős díját is elnyerte. Adam Sandler vígjátéki színészként, Zach Efron drámai szerepléséért kapott díjat a közönségtől. A vígjátéki színésznő kategóriában Jennifer Anistonra érkezett a legtöbb szavazat a People's Choice honlapjára, drámai színésznőként pedig Emma Watsonra.

Katy Perry két díjjal távozott a gáláról: a kedvenc női előadó és női popelőadó címet is megszerezte. A férfi előadó mezőnyből Jason Mraz vitte el a pálmát, az együttesek közül pedig a Maroon 5. A What Makes You Beautiful című kedvenc dalt a One Direction énekelte; a fiúbanda Up All Night című albuma a lemez-kategóriában is a legnépszerűbbnek bizonyult.

A tévésorozatok kategóriáiban az Agymenők, a Grace klinika, a Kínos és a Lépéselőnyben című széria győzött, a rajongók díjaiból a True Blood - Inni és élni hagyni, a Castle, valamint az Odaát című sorozatnak is jutott. A humanitárius díjat Sandra Bullocknak ítélték oda a Katrina hurrikán áldozatainak megsegítése érdekében végzett munkájáért.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon