Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. július 17.
 

A család szerint megmérgezték Horváth Sándor Pétert, a Hajógyári-sziget szórakozóhelyeinek vezetőjét. A férfi több napos rosszullét után, hétfőn halt meg.

Hétfőn reggel meghalt, a 31 éves Horváth Sándor Péter, aki összesen öt szórakozóhelyet üzemeltetett a Hajógyári-szigeten. A Bors információi szerint a férfi családja azt gyanítja mérgezés végzett vele.

A férfit péntek óta mindennap súlyos hányás és hasmenés kínozta. "Naponta járt a kórházba, de az orvosok sem tudtak megnyugtató magyarázatokat adni az okokat illetően" - mondta a Bors forrása.

A lap szerint a család kérte, hogy a boncolás mindenképp terjedjen ki a lehető legtöbb méreganyag kimutatására.

"Öt napon belül kiderül, hogy pontosan mi okozta a fiam halálát, addig is erősnek kell lennünk. A lányommal mi vesszük át, amit elkezdett" – nyilatkozta a lapnak Horváth édesanyja. Horváth Sándor Pétert évekkel ezelőtt rövid ideig egy olyan cég alkalmazta, amely a jelenleg is házi őrizetben lévő V. Lászlóhoz volt köthető a Hajógyári-szigeten. Júniusban számoltak be a hírportálok, hogy H. Sándor Péter vette át a Bed Beach, a Dokk Beach, a Patron, a Retró Hajó és a Cafe Puerto szórakozóhelyek irányítását - írja a Bors.

Forrás: Bors

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon