Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Interjúk 2012. március 12.
 

Magyarország egyik legszebb modellje, aki már rengetegszer bebizonyította mennyire talpraesett. A Hír7-nek mesélt karrierjéről és életéről Horváth Éva.

1997-ben elindult a Miss Universe Hungary-n, ahol negyedik helyezést ért el a következő évben már Magyarország szépségkirálynőjének választották. Milyen érzés volt, amikor kimondták a nevét? Gondolta volna, hogy rá egy évre már ön viselheti a koronát?

Bíztam benne, hogy kimondják a nevem, hiszen előtte 1 éven keresztül készültem a Miss World Hungary-re. Fásy Ádám kérésére kemény diétába kezdtem és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem egy németországi versenyen a Miss Intercontinental-on ahova szintén 1997-ben látogattam el. Hiszem azt, ha valaki kitartóan küzd a céljaiért előbb-utóbb el is éri azokat.

Mit szól az idei szépségkirálynőkhöz, erős volt a mezőny?

Szerintem nagyon szép lányok versenyeztek idén. Az első három helyezett pedig tökéletes választás a külföldi világversenyekre, hiszen pont ezt a karaktert keresik, ha jól emlékszem talán egy helycserére számítottam. Akinek viszont nagyon pozitív volt a kisugárzása a színpadon és hihetetlen magabiztos volt, a hallássérült kislány Weisz Fanni. Nagyon örültem, hogy kijut a Miss Intercontinentalra, amin anno én is indultam!

Hogyan és hol indult a tévés karrierje?

Húsz éves lehettem, amikor elkezdtem forgatni a Szerencsekereket, először még nem volt hangom, aztán szépen lassan mi is hozzászólhattunk az adáshoz. Abban az időben indult a Skandináv lottó a műsor szünetében, így adódott, hogy azt is mi vezessük Klausmann Viktorral és Vizy Andrással. Jó volt, mert soha nem ragaszkodtam semmihez görcsösen és talán ezért sodorta az élet mindig az utamba a remek lehetőségeket, legutóbb az Éden Hotelt.

Rengeteg műsorban szerepelt már, mint műsorvezető. Melyik volt a kedvenc műsora?

Egyik műsort sem lehet a másikhoz hasonlítani, valahol a stábot imádom, valahol a feladatot, valahol a témákat, egy a lényeg: mindegyikben jól éreztem magam.

Milyen televíziós ötletei vannak?

Utazni imádok, nagyon örülnék, ha a közeljövőben megint egy ilyen jellegű produkcióban dolgozhatnék.

Felkérte az RTL, hogy szerepeljen a ”Celeb vagyok, ments ki innen!” című műsorban. Rögtön igent mondott a felkérésre?

Természetesen, aki ismer, tudja, hogy mennyire bevállalós vagyok, nagyon szeretem a természetet és noha tudom, hogy csapatjátékos vagyok azért az mégis csak egy kihívás, hogy 1 hónapig a dzsungelben vagy összezárva 9 társaddal.

2009-től a Reggeli csapatát erősítette, milyen volt minden nap korán kelni és beülni a reggeli műsorba?

Mindenki ezt a kérdést teszi fel, szerintem nem egy nagy ördöngösség korán kelni, hiszen nagyon sokan vannak, akik ilyen korán kezdik a munkát. Kisgyerekként sem zavart és most sem visel meg, ha hajnalok hajnalán kell felébrednem, az éjszakát sokkal nehezebben bírom, egyszerűen ilyen a szervezetem. A csapatot pedig imádtam és a feladatot is, amely nap, mint nap új élménnyel gazdagított.

Majd egy év kihagyás után visszatért az RTL-re a Menetrend című utazási magazinműsor műsorvezetői feladatát látta el. Ez azért teljesen más műfaj, mint a beszélgetős műsorok. Milyen volt kipróbálni magát valami másban?

A reggeli után néhány hónappal történt mindez. Egyfajta lazaságot ad az, hogy tudod, van lehetőséged az ismétlésre (ez a műsor felvételről ment) pontosan ezért sokat nevettünk mókáztunk a stábbal nagyon jó kis csapat voltunk, közben pedig olyan helyeket ismerhettem meg, amit még biztosan megmutatok a gyerekeimnek. Kicsiny hazánk rengeteg csodát rejt! 

Aztán jött az Éden Hotel, ami igen jó nézettséggel ment a VIASAT3 műsorán. Tetszett maga a műsor ötlete, amikor felkérték?

Nemcsak tetszett, egyszerűen lenyűgözött! Amikor először megkerestek, nem gondoltam, hogy én ennyire piszkosul szerencsés lehetek, hogy engem választottak ennek a vadonatúj műsornak a háziasszonyi szerepére, ami ráadásul 2 hónapig Kolumbiában forog. Szóval akkor nagyon nagy csuriban volt a kezem.

Sok érdekes karaktert láthattunk. Ki volt a kedvenc játékosa? És ha ön, mint játékos került volna be a műsorba, kihez hasonlított volna?

Már akkor szimpatikus volt Alíz, Ádám, Kristóf és ez a mai napig így van, velük szeretek a legjobban együtt dolgozni. Amióta kijöttek az Éden Hotelből én intézem a megjelenéseiket.

Milyen volt Dél-Amerikában forgatni?

Kolumbia az egyik legcsodálatosabb ország, ahol valaha jártam, nagyon impulzív volt a környezet minden zöld volt és annyi óriás rovart én még sehol sem láttam. Volt úgy, hogy csak leültem egy sziklára és néztem a folyótorkolatot. De mindez a felvételeken is látszott.

Jön az Éden Hotel 2 mikor kezdődik a műsor forgatása? Lehet-e erről már tudni valamit?

Ha eljön az ideje, mindenki értesülni fog róla.

Többször vetkőzött férfimagazinoknak, nem bánt meg egyet sem?

Nem. Pontosan kétszer történt mindez. Azt gondolom, mindkét sorozat szépre és igényesre sikerült, a visszajelzések is ezt támasztják alá. 10 év telt el a két megjelenés között, szép kerek évszám, pont jó volt így. Nem hiszem, hogy lesz folytatása.

Mondana valamit társadalmi szerepvállalásairól?

A beteg gyerekek és a kisállatok különösen közel állnak a szívemhez, de akkor sem megyek el szó nélkül, ha egy hajléktalan kér tőlem pár száz forintot. A szüleim mindig úgy neveltek, hogy segítsünk azokon, akik erre nem képesek, a házikedvenceink is mind menhelyről érkeznek.

További nyári tervei?

Majd valamikor szeptember végén utazom el kizárásos alapon Egyiptomba, mert ott még biztosan jó idő van. Imádok napozni és a remek időjárásnak köszönhetően ebben a szezonban sajnos ebben még nem volt részem.

Szerző: Vásárhelyi Dávid
Fotók: VIASAT3

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon