Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Interjúk 2012. május 15.
 

A világ számtalan pontján, Törökországtól Hong-Kongig rengeteg helyen megfordult és tartott teltházas bulikat Voksán Virág vagy, ahogy a legtöbben ismerik, Dj Flower. Már hat éve lemezlovasként dolgozik és most a Hír7-nek mesélt terveiről és pörgős életéről.

Mi újság veled mostanában?

Mostanában elég sokat utazom, hatodik éve lemezlovas dj-ként dolgozom külföldön és itthon egyaránt. Az első években leginkább itthon, aztán sorra kezdtek külföldről is direktbe megtalálni a weboldalam és a YouTube csatornám alapján, ahol rengeteg parti videó van fent rólam, illetve van egy oldal, ahol kizárólag a mixeim vannak. Most jöttem haza nem olyan régen törökországi turnémról, ami egy hétig tartott és három különböző városban léptem fel. Nap, mint nap másról sem szólt, mint az utazásról, esténként a fellépésekről. Nagyon jól sikerültek! Megkeresett a török FHM és egy címlapot fotóztunk nekik, amíg kint voltam. Most a májusi számban, két oldalban benne vagyok, egy hosszú interjúban a munkáságomról és a karrieremről, mint lemezlovas.

Dubajban is voltál fellépni, a Roberto Cavalli klubban. Mesélnél erről?

A hivatalos Roberto Cavalli klubban játszottam. Felső tízezernek szóló klubról van szó, ahol Swarovski kristályokkal kirakott csillárok lógnak a falról, hatalmas méretben és olyan mennyiségben, hogy én még ilyet nem is láttam sehol. Nagyon pazar és gyönyörű a hely. Félig étterem, félig átalakul szórakozóhellyé esténként. Nagy élmény, oda már többször hívtak fellépni, de egyébként más klubokban is játszottam és valószínűleg most nyáron is fogok egy beach klubban.

Hol volt a legnagyobb fellépésed?

Megmondom őszintén a legjobbak közé sorolandó fellépéseim között van egy, ami nem is olyan régen volt. A török turném előtt, pár órát töltöttem itthon, éppen Egyiptomból értem haza, ahol egy beach buliban játszottam, ez egy hivatalos nyuszis magazin fémjelezte parti volt Hurghadán belül az egyik hotelben. Szintén a tehetősebbek szórakozóhelye és ott van egy szép tengerparti klub, ahol játszottam és az nagyon jól sikerült. Nem csak az exkluzív környezet, ami ennyire megdobta nekem ezt a bulit és nem kifejezetten ezért zártam a szívembe, hanem azért mert olyan jó parti arcok és jó közönség volt, amilyet ritkán tapasztal az ember. Erről is majd töltök fel videókat, illetve van ez a hivatalos, úgy mond road movie sorozatom, ami úti videó sorozatot takar magyarul és az ehhez hasonló fontosabb fellépéseimkor szoktam forgatni és hát elég sokan nézik. Ezen a héten megyek Mexikóba, ahol két fellépésem is lesz. Abszolút nem turista részen, így hát egy kicsit tartok is tőle. Csak a helyiek között leszek, nagyon lokális helyszínen, nem is tengerparton. Mexikóban eddig még csak nyaralni sikerült kijutnom, így igazából sokkal komolyabb a dolog, hogy fellépni hívtak és nem valaki eladott oda.

Ilyenkor egyedül utazol?

Néha ki szoktam vinni a kamerásomat és akkor ő, készíti az úti videókat, de ez az esetek kisebb százalékban történik így, a legtöbbször egyedül megyek ki. Egyrészt nem vagyok félős, másrészt eladni nem nagyon lehet, hiszen angolul perfektül beszélek. Az üzleti főiskolát is angolul végeztem el, Illetve előtte több mint egy évet kint éltem Amerikában és ott is érettségiztem. Kiskorom óta tanulok angolul.

Fontos neked, hogy ellásd a rajongóidat fotókkal, videókkal?

Igen, nekem nagyon fontos, hogy folyamatosan hírt adjak magamról, illetve lássák az emberek, hogy hogyan élek, hogyan dolgozom. Engem mindig pozitív impulzusok érnek, amikor felmegyek az oldalamra. Már 74.000 a rajongóim száma, ami azért nem kevés. Nagyon pozitívak a visszajelzések és annyi szeretetet, elismerést és kedvességet kapok tőlük. Ha bármiben tudok segíteni, akár egy track-nek a címét szeretnék megtudni, akár tanácsokért fordulnak hozzám az emberek zenei pályájuk elkezdésében, vagy akár csak éppen párkapcsolati tanácsra lenne szükség ilyen is volt nem egyszer.

2006-ban megnyerted a Playmate választást. Honnan jött az ötlet, hogy lemezlovasként folytasd a pályafutásod és nem, mint modell?

Hát, amit sokan nem tudnak rólam, hogy én, mint modell sosem dolgoztam. Tehát nekem soha nem volt az a foglalkozásom, hogy modell vagyok. Leginkább a modell „munkáim” a címlapok, amiket fotózunk a nyuszis magazinnak, illetve a CKM-nek. Ezen kívül egy kezemen meg tudom számolni hány modell munkám volt. Igazából ezt egy kicsit félre definiálják a médiában, hogy modell és Dj. Én hamarabb voltam kvázi közel a zenéhez, mint a fotózáshoz, ugyanis már olyan 13-14 éves koromban böngésztem a különböző remixeket a neten, nem töltöttem le, mert az ugyebár tilos!


Voksán Virág még több kérdésre válaszol a vele készült interjúban, nézd meg te is!

Szerző: Vásárhelyi Dávid
Fotó: Hír7

Web: www.djflower.eu
Facebook: www.facebook.com/djflowerofficial
Mixek: www.soundcloud.com/djflowerofficial
Videók: www.youtube.com/DjFlowerBooking

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon