Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Interjúk 2019. május 27.
 

Nagy álmok megvalósítása előtt áll az X-faktor nyertese Opitz Barbara, aki már gőzerővel dolgozik Burai Krisztiánnal való közös dalunkon. Az énekesnő a héten interjút adott a Hír7-nek.

Már az X-faktor előtt is próbáltad bontogatni a szárnyaidat. Mik voltak az első lépések?

Sokat szerepeltem iskolai ünnepségeken, volt lehetőségem énekelni falunapokon, majd jöttek a versenyek, a Szatmár Hangját meg is nyertem. Már akkor nagyon sokan biztattak, hogy induljak el egy tehetségkutatón. A barátok és ismerősök nagyon büszkék rám azóta is.

Mit szóltak a szüleid az ismertséghez, illetve a Budapestre költözésedhez?

Természetesen nagyon aggódnak és féltenek. Alkalmazkodó típusnak tartom magam és igyekeztem megszokni a fővárosi életet. Nem könnyű, hiszen teljesen más minden, mint otthon Sonkádon. A szívem mélyén mindig is szabolcsi lány maradok, ott nőttem fel és rengeteg szép, felejthetetlen emlék köt a szülőfalumhoz. Amikor több a fellépés, akkor sajnos kevés időm van hazalátogatni, de anyukám felköltözött velem Budapestre.

A műsort követően elkészült az első dalod, mesélsz erről?

A kiadóm, a Gold Record javaslatára elkezdtem nézelődni, kivel tudnék együtt dolgozni, melyik zeneszerző tudná legjobban megvalósítani az elképzeléseimet. Az már az első perctől biztos volt, hogy a reggaeton stílust szeretném képviselni idehaza, azon belül is az elektronikus vonalat. Shakira az egyik nagy példaképem. Megnéztem ki készít hasonló stílusban modern slágereket és ekkor találtam meg Burai Krisztiánt, akivel elkezdtünk együtt dolgozni. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz az első szólódalomnak. Nincs még két éve fent a világhálón és már 28 milliós megtekintésnél tart, amire nagyon büszke vagyok.



Eddigi pályafutásod alatt mire vagy a legbüszkébb?

Szóló dallal értem el a 28 milliós nézettséget és az utána lévő dalok is slágerek lettek. A közelmúltban az egyik nagy üdítőmárka reklámarcának választott és nagyon jó érzés viszont látni magam az óriásplakátokon.

Mi a nagy álom, ami még megvalósításra vár?

Magyar előadóként nem tudom mennyire merész álom, de szeretnék nemzetközi sikereket is elérni,. világhírű énekesnővé válni, bár ennek útját, módját nem ismerem. Szeptembertől visszaülök az „iskolapadba” a Kőbányai Zenei Stúdióban fogok tanulni. Mindig is szerettem iskolába járni és jól jön majd a zene történelemi és a marketing ismeret is. Egyik nagy álmon, hogy két éven belül a Papp László Sportarénában szeretnék fellépni.

A nyár, gondolom tele van fellépésekkel.

Igen, abszolút! Tavaly 172 fellépésem volt és már most is nagyon sok megkeresés érkezett szervezőktől. Önálló koncertre gyúrok, de ahhoz még kellenek dalok, ez remélem, hogy már idén év végén vagy jövőre megvalósulhat.



Milyen együttműködésed várható a közeljövőben?

Van készülőben egy lassú duett Burai Krisztiánnal, amit mindketten nagyon szeretünk, úgy gondoljuk ez lesz a legátütőbb közös slágerünk az eddigiek közül. Nagyjából egy hónapot kell még várniuk a rajongóknak. Egyébként érdekes, hogy dalaim rövid idő alatt készülnek el, így a Végem című dalom négy hét alatt készült, nem szeretjük az időhúzást. Krisztiánnal még nem volt ilyen munkánk, aminél ennyire elérzékenyültünk volna, mindketten elsírtuk már magunkat a stúdióban. A szöveg és a dallam vitel is nagyon megfogja az ember lelkét.

Mennyire szólsz bele a dalaid mondanivalójába/témájába?

Abszolút van beleszólásom, minden ötletemet, -javaslatomat meg szokta hallgatni. A szerelem, a bizonytalan érzelmek és a barátságban való féltékenységek is voltak egy-egy dalom témái. A Túlélem szám saját életem egy szakaszáról szól, amikor csalódtam a barátokban.

A nyereményedet mennyire sikerült jól felhasználni/befektetni?

Két részből állt a nyeremény, egy 15 milliós szakmai támogatásból, amit csak a karrieremre költhetek, és mellette havi egy millió forint egy éven keresztül. Én ennek az összegnek a nagy részét félretettem, a mai napig is csak a legszükségesebb dolgokat vásárolom meg. Gyűjtők egy saját kertes Budapesten, álom, amit nemsokára szerencsére sikerül megvalósítani.

Fotók: Hír7
Szerző: Vásárhelyi Dávid

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon