Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. április 23.
 

A VIVA TV idén már 12. alkalommal rendezi meg a zenei élet hazai kedvenceit és világsztárokat felvonultató grandiózus gáláját a Viva Cometet.

A kategóriák idén is változatlanok: a VIVA „A legjobb férfi előadó”, „A legjobb női előadó”, „A legjobb együttes”, „A legjobb új előadó”, és „A legjobb videoklip” kategóriában hirdet majd győztest az év egyik legnagyobb zenei eseményén.

„Minden évben azon dolgozunk, hogy európai színvonalú díjátadót és show műsort rendezzünk, amely mind a résztvevőknek, mind pedig a rajongóknak maximális szórakoztató élményt nyújt. Az idei év különleges a VIVA tévé számára, a Comet jelölések kapcsán sokkal szélesebb tartalomból merítünk, és olyan tematikával és fellépőkkel készülünk, amelyek bizonyítják, hogy a VIVA maximálisan a mai fiatalokra koncentrál” – mondta el Lakinger József, a Viacom marketing vezetője.

A VIVA Comet évek óta egyre több fiatalt vonz. A júniusi gála exkluzív sztárvendége az angol Pixie Lott lesz, aki először lép fel Magyarországon, ennek köszönhetően minden bizonnyal hatalmas érdeklődésére tart majd számot egyéni show-ja.

NÉZD MEG, KIK A 2012-ES COMET JELÖLTJEI ÉS SZAVAZZ ITT!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon