Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. december 09.
 

Vasárnap délután ismét zöld falfestéket dobtak a 3-as metró szerelvényére. Nem először történik ilyen, négy éve kórházba kellett vinni azt a kisgyereket, akinek a szemébe került a festék.

Vasárnap délután ismét lecsapott a zöld festékes banda a 3-as metróra. Az Index információ szerint hat vödör zöld diszperzitet dobtak az alattuk elhaladó metrószerelvényre. A festék teljesen beterítette a járművet, egy jó nagy adag a szellőzőkön keresztül bejutott két kocsi utastérbe is.

A metróban utazók közül több embernek is zöld lett a ruhája. Bíró Endre, a Metróért Egyesület vezetője az Indexnek elmondta, hogy a banda nem ismeretlen a BKV és a rendőrség előtt: már többször leöntötték a metrószerelvényt, és mindig ugyanonnan, a Ferihegyi gyorsforgalmi út felüljárójáról.

Négy éve éppen szolgálatban volt, mint metró alkalmazott, amikor szintén rádobták a festékes vödröket a metróra. Akkor a festék egy 4-5 éves kisgyerek szemébe is belement a szellőzőn keresztül befröccsenő festék. A gyereket azonnal kórházba kellett szállítani.

Hír7, Index

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon