Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. március 22.
 

Idén, hatodik alkalommal adták át a Glamour Women of the Year díjait. Rúzsa Magdi duplázott, Osvárt Andrea viszont most vihetett haza először díjat. Ahogy tavaly, így idén is ott voltunk a gálán.

Hatodik alkalommal kerültek kiosztásra a legnagyobb példányszámban eladott divatmagazin díjai. A Glamour Women of the Year gálájának idén egy budai szórakozóhely adott otthont. Az este során összesen hat díj talált gazdára. Ahogy az már megszokott, idén is az olvasók döntöttek a díjazottakról. Ebben az évben is rekord mennyiségű szavazat érkezett, csaknem 60 ezer.


Osvárt Andrea különleges ruhában vette át a legjobb színésznőnek járó elismerést. Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

A legjobb színésznő ebben az évben Ostvárt Andrea lett, aki nagyon örült az elismerésnek. Először nyerek Magyarországon díjat és nem is akármilyet, hiszen ez egy közönségdíj. Nem a szakma szavazott, hanem a közönség, ami dupla visszajelzés, hiszen nekik csináljuk a filmet - mondta a Hír7-nek a világhírű színésznő.

Titkon egy picit reménykedtem, hogy idén megnyerem, ugyanis harmadszor jelöltek. A színésznő azt is elárulta nekünk, hogy a következő hónapokban csak Olaszországban találkozhat vele a közönség, mert ott jelenik meg a legújabb filmje. 


Minden évben jelölték, díjat viszont csak idén vihetett haza.
Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

A korábban már háromszoros díjnyertes Palvin Barbi adta át Szegedi Katának a legjobb divattervezőnek járó díjat. Az este folyamán a bloggereket is díjazták. A Style & Blog szerkesztői, Mesi és Panni részesülhettek elismerésben. A Glamour magazin főszerkesztője, Maróy Krisztina az Év hősnője díjat a Messzelátó Egyesület ügyvezető igazgatójának, Schnierer Katalinnak adta át.

Nagy verseny volt az év énekesnője kategóriában is. A jelöltek között ott volt Tóth Gabi, Muri Enikő, Radics Gigi, Tolvai Reni és Rúzsa Magdi. Végül utóbbi vihette haza a díjat, aki ezen az estén duplázott, hiszen korábban már bezsebelhette azt. Az év modelljének Kondás Katát választották.

Reni nélkül megy Dániába András

Reni mellett párja, Kállay Saunders András is jelölve volt a legsármosabb férfi kategóriában. Folyamatosan próbálunk, amióta vége lett A Dal cimű produkciónak, pörög az életem - mesélte András, aki májusban Dániában bizonyíthat, hiszen ő képviseli hazánkat az Eurovíziós dalfesztiválon. Riporterünk arra is kíváncsi volt, hogy ha a gálára együtt érkeztek Renivel, akkor Dániában is együtt utaznak. Nem hiszem, hogy Reni elkísér, sajnos van egy szabály, mely szerint néhány ember jöhet velem kísérőként, így ő majd itthonról szurkol nekem.


Megválasztották a legsármosabb férfit is, a Jóban Rosszban sztárja Baronits Gábor személyében.
A díjátadót követően kötetlen beszélgetések és hajnalig tartó mulatozás vette kezdetét.

Kattints ide és nézd meg a GLAMOUR Women of the Year 2014 gála képes összefoglalóját!


Szerző: Vásárhelyi Dávid
Fotók: Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon