Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. december 10.
 

Felszállás után tíz perccel megszakadt azzal a repülőgéppel a kapcsolat, amelyen Jenni Rivera mexikói-amerikai énekesnő és kísérete utaztak. Órákkal később csak a gép roncsait találták meg, a balesetet senki sem élte túl.

Lezuhant Jenni Rivera ismert mexikói-amerikai énekesnőt és kíséretét szállító kisgép vasárnap Mexikó északkeleti részén; a balesetet senki sem élte túl.

A Nuevo León-i hatóságok szerint a gép helyi idő szerint hajnalban indult útnak Monterreyből, ahol Jenni Rivera koncertet adott több ezer rajongója előtt. A gép a Mexikóváros peremén található Tolucába tartott, de felszállás után 10 perccel megszakadt vele a kapcsolat. Néhány órára rá megtalálták a gép roncsait.

Az énekesnőn kívül hat ember tartózkodott a Learjet 25 típusú gép fedélzetén, és senki sem élte túl a balesetet. A szerencsétlenség oka egyelőre nem ismert.

A 43 éves ötgyermekes családanya, Jenni Rivera a kaliforniai Long Beachben született és nőtt fel, mexikói bevándorlók családjában. Mexikói dalok előadásával vált ismertté, számos díjat nyert. Többször jelölték az úgynevezett Latin Grammy-díjra, lemezei több mint húszmilliós példányszámban keltek el.


MTI/ hvg.hu

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon