Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Riportok 2013. augusztus 06.
 

A Sziget Fesztivál mínusz egyedik napja idén emlékkoncerttel indult, így tisztelegve a Republic frontemberének munkássága előtt.

A négy órás szuperkoncerten, a nemrég elhunyt Bódi Lászlóra, azaz Cipőre emlékeztek, akinek dalait barátai és pályatársai, akik nem feltétlenül voltak a kortársai, adták elő.


Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

Így színpadra álltak olyan hazai előadók mint Keresztes Ildikó, Nagy Feró vagy Charlie, de olyan énekesek is akik a fiatalabb generációt képviselték, mint ByeAlex vagy a Comapct Disco.

A koncertet a színpadra érkező homokmégyi általános iskolai népviseletbe öltözött diákjai nyitották, akik kezükben hazánkat ábrázoló táblákkal köszöntötték a nézőket.

Ezt követően a Fényes utakon című dal szólalt meg felvételről, így Cipővel együtt, közösen énekelt a tömeg.


Még több képért kattints a fotóra!
Fotó: Vásárhelyi Dávid -
Hír7

"Ismerem a számaikat, ráadásul Cipő és én ugyanabból a régióból származunk, és közös volt a kisvárdai gimnázium, ahová jártunk" - ezt már ByeAlex mondta a koncert előtt az MTI munkatársának.

A Hír7 riporterének az egyik rajongó elmondta, hogy ő már a kezdetektől fogva rajongója a Republicnak és szerinte Cipő pótolhatatlan és nagy űrt hagyott maga után.

Olyan ismert Republic-, illetve Cipő-dalok hangzottak el, mint Ha itt lennél velem, a Neked könnyű lehet, a Kék és narancssárga, a Repül a bálna, A madárjós vakáción, a Megyek a sorban, az Összehordja a szél a szemetet, a Távolban egy fehér vitorla vagy a Valahogy másképp történt meg.

Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon