Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Hír7 hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
kedveli a(z) című cikket. március 15.
 
 

Friss cikkeink

 
Riportok 2014. január 12. 1 hozzászólás
 

Ma este hatodjára is kinyitja kapuit a Valóvilág villája. Őrült fazonokkal, új szabályokkal és egy teljesen megújult villával tér vissza Magyarország legnézettebb valóságshowja az RTL2-re. A csatorna meghívására a Hír7 is benézhetett a luxusbörtönbe.


A külső igen, de a helyszín nem változott a villa továbbra is az RTL Klub székházától nem messze található. A Valóvilág 5-ből jól ismert arénát is meghagyták a készítők, bár az idei szériában ez az objektum nem kap szerepet. A pénteki sajtóbejárást Istenes Bence tartotta, aki Liluval együtt vezeti majd a Valóvilág hatodik szériáját.

Az új évad nem az RTL Klubra érkezik, hanem a kábelcsatornájára az RTL2-re. Napi egyórás összefoglalókkal jelentkezik majd a műsor, de mindennap lesz ismétlése is. Ezen kívül az Éjjel-Nappal Budapest reklámja közben az RTL-es nézők is kapnak majd egy kis ízelítőt a villalakók életéből. A VV6 élő streamet a nézők a valovilag.hu oldalon láthatják 22.30 és reggel 7 között.


A lakóknak 220 négyzetméteren kell osztoz­niuk. Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7
Még több képért kattints a képre vagy ide!

Idén 11 játékos költözik be a villába, közülük hatan ma este. Alexa, Aurelio, Charlotte, Simon, Zsolt és Iza kaptak lehetőséget arra, hogy elsőként költözhessenek be.

A villa tervezője 2014-ben Karajz Zsolt volt, aki egy ökovillat álmodott meg. Vissza a természethez ez volt a jelmondat. A korábbi nevén nyugi szoba teljesen átalakult, „halas" szoba lett belőle, ahol a halmintás tapéta mellett kitömött halak, úszók, halas képek és egy igazi akvárium is lesz.

A Hír7 kameráját beengedték a villát körbevevő titkos folyósora. Amit a nézők és a lakók se láthatnak, itt dolgoznak ugyanis az operatőrök. Nézd meg riportunkat!Idén teljesen megváltozik a szavazási rendszer. A szavazáshoz szükséges mobil alkalmazást (applikációt) már most elérhető, akár Android, iPhone, vagy Windows Phone típusú telefonkészülékekre. A mobil alkalmazás letöltéséhez regisztrálni kell, így mindenkinek egy szavazata lesz a telefonszáma alapján.

További újdonságok közé tartozik, hogy az adás alatt leadott szavazatot vissza is lehet vonni. Így ha például a párbaj alatt megváltozott a véleményünk, a játékosra leadott szavazatot visszavonhatjuk és leadhatjuk a másik szimpatikusabb játékosra. Így egészen a műsor végéig tudjuk módosítani melyik versenyzőt szeretnénk szavazatunkkal támogatni.

Ma este 19:00-tól tehát elindul a Valóvilág 6 az RTL2-n, sok minden változik egy azonban biztos nem, továbbra is a lét a tét.

Szerző: Vásárhelyi Dávid
Fotók: Vásárhelyi Dávid - Hír7

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 képekben

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon

 

A világ hírei